13.04.2010

Hande'nin Sephora Alışverişi

Sadık okur ve yazarlarımdan:) Hande'nin daha önce Makyaj Çantam'a gönderdiği yazısı için buraya tık! Hande tekrar güzel bir alışveriş yapmış ve bizlerle paylaştı. Hande'cim çok teşekkür ederiz paylaşımın için, aldığın her şeye bayıldım, güle güle kullan, o ojenin rengi muhteşem demek istiyorum ayrıca :)

--

Tekrar merhaba ...
.
Geçtiğimiz haftasonu Polonyanın eski başkenti Kracow a yaptığımız gezide aldığım Sephora ürünlerini paylaşmak istedim sizlerle.

handenin sephora alışverişi kozmetik

Kirpik kıvırıcı ve çift taraflı törpü sık kullandıklarım arasında yerini çoktan aldı. Bayrak mavisi oje ile ilgili ise tek söyleyebileceğim ilk görüşte aşk :) Rujlardan birini henüz açmadım. Rengi S05 Quartz Show ışıltılı bir açık pembe gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.Açtığım ise S15 Fun Coral. Turuncu ile ten rengi arası ışıltılı bir ruj.

handenin sephora alışverişi kozmetik

Şimdilik çok sevdiğimi ve nemlendirmesinin güzel olduğunu söyleyebilirim.Mağazada birde Estee Lauder'n 2 tester ını hediye ettiler. Gece ve gündüz nemlendirici sanırım. Henüz kullanmadım. Hepsi bu kadar....

handenin sephora alışverişi kozmetik

Bu alışverişimde bana kredi kartını vererek; aaa bak Sephora bi dolaş istersen diyerek destek olan eşime sonsuz teşekkürler :) umarım ay sonunda pişman olmaz. Çünkü alışverişi Zloty üzerinden yaptığım için anlayamadım tam olarak ne tuttuğunu .

Sevgiyle kalın arkadaşlar.....


--
Siz de Makyaj Çantam'a yazı göndermek isterseniz email adresimden iletişime geçebilirsiniz.
Tekrar teşekkürler Hande!

6 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Mavinin rengine bayildim!

nily21 dedi ki...

güle güle kullan Hande. Rujun rengi çok güzel, nemlendirmesi de güzelse favorilerim arasına girebilir. Buradan bütün beylere sesleniyorum, böle maç günleri,erkek-erkeğe toplanma günleri falan verin kredi kartını yollayın alışverişe, bak hiç sesimiz çıkacak mı :))))))))))

Adsız dedi ki...

ojenin rengi gerçekten de müthişmiş,güle güle kullansın sahibi :)

Tuçe Köngül dedi ki...

Offf o nasıl güzel bir oje rengi öyle!!!

HnD dedi ki...

Hepinize çok çok teşekkürler.Daha güzelleri sizlere inşallah.sevgiler....

PiNaR dedi ki...

oje ne marka acaba sadece sephora mı:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.