3.04.2010

Arzum Onan'ın Saç Rengi

arzum onanın saç rengi

Garnier Color Naturals 5.52 Çikolata Kahve'imiş ve çok popülermiş. Gerçekten hoş duruyor. Bu sene sizce de doğal tonlara kaçış yok mu? 2010 güzellik yarışmasındaki bütün kızlar kahve saçlıydı neredeyse :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Evett kış aylarında bi kahvedir esti ..
Bende sarı olan saçlarımı kumrallı kahveli bi renk yaptım çok da sevildi fakat sarıdan vazgeçemedim ve tekrar sarı oldum :)

Ufak bi dip not : Bu yaz sarı saçlar moda olcak ....=)

Unknown dedi ki...

Ben Arzum hanımın saç rengini bir türlü sevemedim, çok satmış diyorlar ama çok yapay durmuş bence. Hani sarışın oyuncak bebek sevmeyen kız çocukları(ben) için üretilmiş kumral saçlı bebekler olur ya, onların saçları gibi yapay ve tellerin ayrıştığı bir görüntüsü var. Arzum hanım da fazla esmer kalmış bence bu renk için. Bu yorumumda ürünle ilgili kötü tecrübemin payı nedir bilmiyorum(açık kahve saçlarımı koyu kahveye boyadıktan iki gün sonra eski rengine dönmeyi başaran saç boyası) ama sevemedim:/

Doğal ton modasına ise koca bir ohh diyorum yıllardır dibi çıkmış sarılar, testereyle tek hamlede biçilmiş gibi saç kesimleri görmekten bıkmış biri olarak Türk kadınının doğal tonlarında, kendi halinde saçlarla gezmesini sonuna kadar destekliyorum:))

admin dedi ki...

Shewolf, sarı saç yakışana çok yakışıyor, bana katiyyen gitmez :) güle güle kullan canım.

Priscilla, haha süper bir yorum olmuş valla haklısın gözümde canlandı resmen :)

Doğal saç trendi benim de hoşuma gidiyor, boyamaktan kurtuluyoruz :P

Adsız dedi ki...

ben de aldım arzum onanın boyasından çok koyu oldu ama daha boyayalı 2 gün oldu :) inş açılır rengi...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.