15.04.2010

Hard Candy Sheer Envy Primer {Makyaj Bazı}

hard candy makeup primer sheer envy


Lafı makyaj bazlarına getirmişken, yeni gözdem, sarayımın hanımı bu ürünü tanıtmasam olmaz. Shopping Mage’in de belirttiği üzere, Hard Candy’nin yok satan bir diğer ürünü de bu, Sheer Envy Primer – Skin Perfecting Ultra Light Formula.

Kendisi Invisible Dry kategorisinden bir primer, ve yüzünüze yaydığınızda kuruyup gidiyor, renk filan bırakmıyor.

Ürün Made In USA ve içerisindeki maddeler şunlar:

hard candy makeup primer sheer envy



Kuruyunca yüzde yağ filan bırakmıyor, ki bende yağlanma yapmadıysa başkasında da öyle kolay kolay yapacağını zannetmiyorum. Ilk sürüşte yağlıymış gibi geliyor (ki öyle olmayan primer pek yoktur) sonra kuruduğu anda bu yağlılıktan eser kalmıyor.

Nasıl kullanıyorum?

Temiz ve nemlendirilmiş cildime, göz çevresine girmeden uyguluyorum. Üzerine fondötenimi sürüp, onun da üzerine transparan pudra geçiyorum, aynen o dergilerdeki pürüzsüz baby face olayı oluyor.

Bu primerden çok çok memnun kaldım, fiyat/ performans olayı çok yüksek bence. Hemen size de göstereyim, ilk fotoğraf sadece Hard Candy Sheer Envy Primer, tüpten çıktığı halde.

hard candy makeup primer sheer envy


Yayıp üzerine Hard Candy Tinted Moisturizer geçilmiş hali de bu. Tabi kolum değil gözenekli yüzümde yapsaydım daha iyi görürdünüz ama bunla idare edin artık.

hard candy makeup primer sheer envy


Ben bu ürünü yine diğer tüm Hard Candy’lar gibi Hersheyler’in Gittigidiyor dükkanı E-Craft’tan aldım. Ürün yok satıyor, onun elinde de üründen az miktarda kalmış olması muhtemel, o yüzden istiyorsanız acele edin. Şu an dükkanında bir adet mevcut, buradan görebilirsiniz.
--
Alakasız Not: Baby Face demişken, geçen akşam haberlerde Bülent Ersoy’un geçtiğimiz yıllarda klibine jön seçerkenki görüntüsü yayınlandı, Kıvanç Tatlıtuğ geçiyor ve beğenmiyor Bülent, izlediniz mi? ;)

7 yorum:

Tannesi dedi ki...

Ben de istiyorum bundaaaan! :)))
Güle güle kullan. Yaz yaklaşırken, fazla boyanmadan, yüzümdeki renk dengesizliklerini eşitleyebilirsem, hele bir de söylediğin gibi dergilerdeki baby face ler gibin olursam, gelip kocaman öpücem seni. :))

admin dedi ki...

@tannesi, yanlış anlaşılma olmasın, bu primer renk korrektör özellikli değil, renksiz fondöten altı primer, daha çok çukurlukları çizgileri vb pürüzsüzleştirmek için. tek başına bi etkisi olmaz yani fondöten altına uygulanıyor.

defev dedi ki...

Ben de MAC'in 50 SPFli olan primerini alcaktım ama kalmamış ellerinde (76 TL...yuhhh). Bunu mu alsam acep? gözenek görünümüne de azaltıcı etkisi var mı bu nesnenin Irazcım? pore minimizer iyi ama uçup gidiyo lanet şey hemencecik. güneş koruyucu olayından yırtacaktım MAC alabilsem, tek derdim oydu aslında. Smashboxı sen sevmiyorsun, light olanı bile parlama mı yaptı sende? Ne çok soru sormuşum yafff:-))

Tannesi dedi ki...

Yok yok, yanlış anlaşılma yok. Yüzümdeki renk dengesizlikleri öyle koyu tonlu şeyler değil. Hani bir de dedim ya, fazla boyanmadan giderebilirsem diye; bunun üzerine direkt bir pudra ya da bronzer ile, baya iyi görünürüm diye düşündüğümden demiştim. Bu ara, JM'ın blogunu elimde defter kalemle çalıştığımdan, biliyorum renkli nemlendirici ile bu bazların arasındaki farkları. :DDD Çok teşekkür ederim ama hatırlatma için, bundan 2 hafta önce, ayırdında değildim. :D

Tuçe Köngül dedi ki...

Yalnız ööle bir tanıtmışsınki gg'de kalmamış.. Daha geçe gün vardı..:D

#dailyela #elos dedi ki...

Iraz;

Aldin demek bu guzellikten-)) Gule gule kullan.. Ben kac tane Wal-Mart dolastim bulamadim;-( En son care online almak kaldi. Online da butun alliklar, farlar, bronzlastiricilar, ojeler bitmis. Ne begensek bulunmuyor;-)))

admin dedi ki...

defev, pore minimiser kadar iyi saklamıyor gözenekleri ama genel görünümü iyileştiriyor canım. 76 da çok kazıkmış yaw gözenekli kaliim daha ii eheh

canım smashboxun oil free olanı bile yağıryağır parladı bende ıyk iğrenç yani o derece diyeyim.

Tannesi, primerin üzerine bir renkli nemlendirici geçip bir pudrayla filan idare edebilirsin bununla. Ama yazın primer sıkabilir demedi deme, ben yazın renkli nemlendirici harici birşey pek süremiyorum sıcaktan. İyi yapmışsın JM kesinlikle kalem defter çalışılacak bir blog, ben de sürekli birşeyler öğreniyorum kendisinden.

tuçe, ay evet yahu noluyoruz:)

shopping mage, almazmıyım havada kaptım ve çok memnunum, HC rules! :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.