12.11.2009

Sephora Colorful Palette Pour Des Prunes 04

sephora colorful palette swatch


Bu benim ilk Sephora'm. Geçen gün Sephora'ya bir şey sormak için girdiğimde gözüme takıldı renkleri. Sonra dün ders çıkışı ani bir kararla kendimi "hangi rengini alsam ki şimdi" diye düşünürken ve kasada ödeme yaparken buldum.


Kişisel aptallığım: Renk beğenmeye çalışırken swatch almadım. Fakat mağaza ışıklarının altında görünen renkle dışarıdaki rengin alakasız olacağını biliyordum.

Şimdi bu seri 14 farklı paletten oluşuyor. Ben mağazada bunların durduğu standa bakarken "bunlar çok parıltılı ben bu kadar parıltılı istemiyorum" dedim. Görevli de "ama bunların hepsi parıltılı" dedi. Şimdi üstteki resme bakarsanız eğer benim o mağazada parıltılı gördüğüm halleriyle uzaktan yakından alakaları yok.

sephora colorful eyeshadow palette Pour Des Prunes 04 swatch




Otobüste dayanamayıp pakedi açtığımda ve parmaklarımı sürtüp denemeye tuttuğumda ilk söylediğim şey : Sert ama bunlar!!! oldu. Güvenlik bantını çıkartmadan bilseydim bunu direk iade ederdim ya da almazdım. İçlerinde en yumuşak yapıda olanı üzerinde kelebek olan "pearl pink shimmer" en sert olanı ise "deep purple with lavender glitter". Sanki Sephora bu palette farların yumuşak dokularını koyudan açığa doğru sıralamış gibi :D




sephora colorful eye shadow palette pour des prunes 04 swatch

Sağ baştan itibaren bu paletteki renkler: deep purple with lavender glitter, plum sheen, light pink shimmer, pearl pink shimmer


Otobüste elime koluma far bazı süremediğim için ıslak mendille temizlediğimde hemen çıkıverdiler. Üstteki resimde ise far bazı var (Mac Painterly Paint Pot). Fırça kullanımı için ideal diyemem. Deep Purple with Lavender Glitter in glitteri de resimde görünmüş zaten ondan daha fazla değil emin olabilirsiniz.

Gramaj? 0.02 oz, 0.03 oz, 0.04.oz, 0.03 oz olarak sıralanmış.
Ömür? 6 ay olarak belirtilmiş.
Ambalaj? Siyah olduğu için şık duruyor ama haliyle plastik. Kapağındaki saydam kısım yerine bir ayna konulabilirdi. O plastiğin çatlaması gayet olası yani. Sünger aplikatörle geliyor ürün.
Fiyatı? 38 TL.

(Ben Sephora Brand Colorful 9 Eyeshadow Palette ile bu ürün arasında kalmıştım -onun fiyatı da 40 TL- fakat swatchlarını falan bilmem de çok minikler. 1 kuruş kadar -belki ondan daha da küçük- çaptalar ve tombiş duruyorlar ama uygulama esnasında fırçaya sorun çıkarabilirler gibi geldi gözüme. )

Yeniden Alır Mıyım? Valla renk görünümü olarak Jungle Chic paleti aklımı çelmedi değil ama aynı üründen bir kere daha almam. Verilen parayı hakettiğini düşünmüyorum. Boş bir anıma gelir de gider Jungle Chic plaetini de alırım diye korkuyorum.

Sevgiler

Polsera

2 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

sert farlari hiç sevmiyorum :( ben de birkaç kere sephora farlara baktim ama gerçekten haketmiyorlar o parayi :(

yine de gule gule kullan canim :) renkler gayet guzel ve tam kışlık bence..

admin dedi ki...

güle güle kullan pelincim.

bunları ben kışın bir indirimde 13 liraya denk getirmiştim, sonra yapısını sevmeyince sağa sola hediye ettim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.