10.11.2009

Allcosmeticswholesale.com: MAC Holiday Mischiefs & L’Oreal Paints

MAC Holiday paletleri bende bağımlılık yaptı. Hepsini bir seferde alamasamda, geçen sene Derya’nın sayesinde iki taneye kavuşmuştum, sene ortasında da eski bir MAC’ten üçüncüsünü bulmuştum. Sonunda bu yılın paletlerinden de bir tane elime geçti. Detaylı tanıtım daha sonra gelecek, şu an sadece bu foto:


mac mischief holiday palette smoke and mirrors

Paleti ACW’den almıştım, hazır kargo geliyorken bir de ne zamandır aklımın takıldığı fakat bir türlü shipping ücretinden dolayı elimin varmadığı L’Oreal Paint’lerden de iki tane kaptım. Kızlar bu paint’ler küçük ama muhteşemler ve fiyatları sadece 4$’den başlıyor. Bunları da ayrıca tanıtacağım size. L’Oreal Türkiye keşke bu HIP serisi ürünleri satışa sunsa.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ACW sağolsun bir de Smashbox travel fırça ve kalemtraş hediye etmiş, fırçanın uçları değişiyor çok ilginç, hoşuma gitti.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Bunların dışında bir de OPI oje aldım onu fotolamadım, Lincoln Park After Dark. 6$. OPI ojeleri TR’deki Sephora’nın 35 lira civarında {bilgi için saol Polsera’cım} sattığını düşünürsek...

Son bilgi de internet alışverişi meraklılarına. Ben artık defalarca kaybolan paketlerimden sonra First Class veya Priority Mail ile hiçbirşey almıyorum. Mutlaka USPS Express International ile alıyorum, o da çok tuzlu tabi ama kaybolmasındansa paketinizi adım adım takip edebiliyorsunuz. ACW’de EMS ücreti 30$ ancak bu miktar artmıyor bir seferde birkaç parça alarak kurtarabilirsiniz. Zaten ACW’de birkaç parça ürün alınca First Class Shipping ücreti 15-20 doları buluyor, yerine EMS seçip paşa paşa birkaç parça birden aldım ben.

4 Kasım’da satıcı kargoladı, siparişim 6 Kasım’da Istanbul’dan bulundugum şehre sevk edildi. 7 Kasım’da bulundugum şehirdeydi, oradaki görevlilerin beni hatırlayıp paketimi getirmesi 10 Kasım’ı buldu. ABD’den 2 günde geliyor ama bizim şehir dağıtımından bana 3 günde ulaşıyor :)

Elime sağ salim ulaşan paketi gördükten sonra verdiğim 30$ shipping ücretinin üstüne bir bardak su içtim. Bu paranoyaklık beni fakirleştirecek!

Bu malları da ne zamandır hesabımda 5lira 5lira biriktirdiğim parayla aldım. Bu alışverişten sonra çok istediğim NARS paleti maalesef alamayacağım çünkü param kalmadı.

Sevgili kozmetik & makyaj markaları, lütfen artık Makyaj Çantam’a reklam verin veya sponsor olun da ben sizi bedavaya tanıtmanın karşılığını alayım azıcık. Şu blogu bir senedir istikrarlı yazıyorum, üçbeş bedava makyaj malzemesi dışında doğru düzgün birşey kazanamadım.

Estee Lauder’ın Türkiye şirketi ELCA Kozmetik, siteme reklam vermek istemez misiniz? Söz veriyorum çok ucuza kiralayacağım reklam alanlarımı!!!

;)

27 yorum:

aysse dedi ki...

güle güle kullan:) mac palet çok güzel duruyor.amaa nars palet daha bi güzel en son sephora sitesine baktığımda 50 usd idi bu palet şimdi 75 usd olmuş.ırazcım ben opi araştırırken izmir cerrahoğlu eczanesi karşıma çıktı 11 tl ojelerin fiyatları hatta alacaktım.mail order ödeme yöntemini seçtim. aradılar beni maaelasef istedğiniz renk yok dediler çeşit az kalmış ve bi daha da getirmeyeceklermiş.sana yakınsa belki kalan renklere bakarsın

admin dedi ki...

Ayşecim NARS paletlere ulaşmak çok zor illa bir USA adresi olması gerekiyor. Bakalım ucuza denk getirirsem yine olabilir.

Cerrahoğlu eczanesini biliyorum görüştüm ben onlarla defalarca, hiçbir renk gelmedi onlara sordum artık getirmeyeceğiz dediler :(

Adsız dedi ki...

paleti güle güle kullanın,renkleri çok güzel duruyor (: Bu arada Loreal Paint'ler ne amaçlı kullanılıyor? Bu tarz tüp paintleri mac'te de görüyorum ancak makyaj cahili olduğumdan bi türlü anlamıyorum ne amaçla kullanıldıklarını O_o kapatıcı ya da krem far amaçlı falan mı satılıyorlar?

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Güle güle kullan Irazcım :) Çok güzel görünüyor, merakla bekliyorum swatchları ve makyaj önerilerini :) Bence de Express en iyisi ACW'den alırken. First Class zaten asla kullanmıyorum ama Ebay'de bazı satıcılar Express çok tutacaksa First Class'a insurance yapıyorlar, onunla da kafam rahat oluyor. Tracking no yok ama customs registration no gibi bi kodu var kaybolmuyor zaten kaybolsa da insurance var, parayı paşa paşa ödemek zorundalar :)

tuguna dedi ki...

Gule gule kullan Irazcim, harika seyler secmissin.

beetlejuice dedi ki...

Irazcım, yurtdışı alışverişinde tam bir deli cesaretine sahibim. En güvenilmez sitelerden bile tracking no olmadan çatır kütür alıyorum:) Yapma etme diyenlere de bana bir şey olmaaaz diyorum:)Nazar değdirmeyeyim de daha kaybolan paketim yok. Türkiye'den kazık yedim ama yurtdışı alışverişlerim karşı marketten almışcasına rahat oldu. Herkese bu şansı dilerim:))
Güle güle kullan şeker aldıklarını.

defev dedi ki...

Güle güle kullan Iraz... Orfozun sorusuna ben de katılsam, ne işe yarar bu minik tüpler?

rosein dedi ki...

ırazcım ürünler çok hoş güle güle kullan. ayrıca acw den first class kesinlikle önermiyorum. benim siparişim kayboldu. hem de çok sık yurt dışı alışveriş yapmıyorum bana denk gelebildiğine göre , yoğun yaşanan bi olay diye düşündüm ben de.

hevesli bardak dedi ki...

Güle güle kullan, ben de bu cream shadow paint'leri merak ediyorum kaç zamandır. Hatta aynen sepete ekleyip ekleyip bikaç bişey daha koyup kargo parasına kıyamıyorum (: first class ı kaldırmaları kötü oldu ya, benim paketim kaybolmamıştı, yine de alırdım yani tracksiz heh...

admin dedi ki...

@orfoz, @defev, bu paintler inanılmaz ışıltılı krem farlar. ister far bazı olarak ister tek başına göz makyajında kullanılıyor. yakında detaylı tanıtacağım :)

@marjo, ebay'de insurance şansı olabiliyor doğru ama bu tarz sitelerde problem yaşadım artık express dışındakilere güvenemiyorum :)

@tuguna çok saol hayatım

@beetlejuice, bende de sendeki şans vardı taaki son birkaç aya kadar, elimi neye atsam kaybolmaya başlayınca artık çok korkuyorum:)

@rosein, express pahalı ama allahtan ürün ekledikçe artmıyor. ben 30$ shipping verdim ama toplam 5 parça ürün aldım çok koydu ama napiym :(

@hevesli bardak, paintler küçük ama muhteşemler, bu hafta muhtemelen yazarım

Unknown dedi ki...

Öncelikle güle güle kullan ıraz :) hepsi harikaa...
bende senin yazından yola çıkarak siteye göz attım ve hemen bi kaç parça bişi almaya karar verdim söylediğin şekilde EMS seçtim shipping 49 $ tuttu , aldıklarım 48$ shipping 49 :((( ne yapmamı önerirsin ?

admin dedi ki...

nihalcim saol canım, bende shipping 28$ tutuyor, senin aldıgın ürünlerin hacmi mi çok büyük acaba? biriki ürün eksilterek tekrar hesaplatsana?

Unknown dedi ki...

Irazcim çok çok teşekkür ederim , ürünlerden birini eksiltince 28$ oldu shipping :) şimdi siparişlerimi verebilirim , geldikleri zaman ürünlerin resimlerini ve yorumlarımı sana mail atacağım. Yurtdışından ilk siparişim umuyorum kaybolmaz çok üzülürüm :(

admin dedi ki...

nihal'cim korkma express ile asla kaybolmaz kaybolursa da zaten paranı alırsın tekrar.

sana tracking numarası email ile ulaştıktan sonra,

amerikadan çıkışını aşağıdaki sayfadan:
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

paketin tr'ye giriş yapıp yapmadığını aşağıdaki sayfadan:
http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

yukarıdaki sayfada bir ibare görürsen türkiye içi hareketleri de bu sayfadan görüntüleyebilirsin :)

http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php

Unknown dedi ki...

Iraz içimi rahatlattın , çok teşekkür ederim :)

caramel macchiato dedi ki...

güle güle kullan canim :)

ben bu yilbaşi boykottayim :)) çilenk bitirdi beni saolsun!

aysse dedi ki...

ırazcım ilk yorumumda dediğim gibi nars bulamadım ama mysticcool palette gözüm var eğer sipariş vereceksen haber verirmisin bu palet ile smile daz almayı düşünüyorum shipi ortaklaşa yaparız.çünkü paletler burda 96 tl :(

admin dedi ki...

ayşecim bana info@makyajcantam.org adresinden ulaşabilir misin?

öptüm canım

pinkie dedi ki...

merhaba,ben bir sey sormak istiyorum,ebaydan ürün aldım ve express mail istedim.satıcı kabul etti.ve tam 55 dolar kargo ödedim.satıcı bana CJ ile başlayan bir takip numarası verdi.sizin takip numaranızdamı CJ ile başlıyordu.satıcı inş.beni kandırmamıştır..yardımcı olursanız sevinirim.

admin dedi ki...

pinkie, canım çok almış ya shipping parasını, ne almıştın çok merak ettim?

USPS GLobal Express ile gönderilen postalarda kodlar mutlaka "E" harfi ile başlar. Senin satıcı muhtemelen Priority Mail ile göndermiştir, ha o da güvenilir bir posta çeşidi ama biraz fazla para almış senden. Global Express'de shipping ücretleri 20$'dan başlıyor aslında, Priority International'da ise 10$ den başlıyor eğer satıcılar üzerine kâr koymazsa.

pinkie dedi ki...

canım zaten baktım şimdi dedigin gibi e ile başlıyor express mail.benden 55 dolar aldı.ve sanırım 10-15 dolar fazla aldı.ne yapmamı tavsiye edersin.evt göndedigi postada güvenli ama gec geliyor.express de daha hızlı ulaşıyor elimize.satıcı bu durumda beni kandırmış oluyor değilmi eğer ingilizcen varsa yardımcı olursan sevinirim.

pinkie dedi ki...

ben ve 2 arkadasım bath and body works aldık.3 e böldük kargoyu.12 ürün aldık.biliyorsun burda cok pahalıya satılıyor.

admin dedi ki...

pinkie, 12 ürün aldığınız için paket büyüdükçe posta ücreti artıyor. benim bahsettiğim 20$lik paketler 3-4 ürün için. Aldığın ürünlerin gramajını da düşünecek olursak o yüzden fazla almış olabilir ilk aklıma gelen bu. toplam 3 kargo için mi 55$ aldı? Eğer öyleyse uygun almış tanesi 18$ ye geliyor ki normal.

RaheL dedi ki...

biz tek kutuda aldık.yani 55 dolar icin büyük bir kutuda yollayacagını söyledi.ve express kargo ile yollayacagım dedi.fakat anladıgım kadarı ile priorty ile yollamıs.ama gercekten yaptıgı hic dogru degil.

la_patya dedi ki...

merhaba bu loreal HIP LER EYELINER OLARAK KULLANILIRMI ACEP SİYEH OLANI MESELAA???

la_patya dedi ki...

biz ebaydan nasıl alışveriş yapacağız bizede öğretirmisinn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:((((

admin dedi ki...

la patya, bu ürün dişmacunu kıvamında birşey. fırçan varsa zorlayarak eyeliner olarak kullanabilirsin neden olmasın (göz içine sürmemek kaydıyla!) ama ben pek tercih etmiyorum.

ebayden alışveriş konularıyla ilgili iyibey sitesinin forumlarını tavsiye ederim aklına gelecek her türlü soruyya cevap bulabilirsin.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.