4.11.2009

MAC Refill Far Swatchları {Trax, Paradisco}

mac paradisco mac trax swatch

Çok sevdim çok sevdim... Öyle böyle değil Paradisco'ya ayrı hayran oldum Trax'a ayrı hayran oldum.

mac paradisco mac trax swatch
Resimdeki swatchlar da ELF'in far bazını kullandım ki hazır yeri gelmişken söyleyeyim ben bu bazdan hiç memnun kalmadım. İlk acemiliğimde kullanılabilir gibi geldi gözüme ama ı ıh. Ben de makyajcantam için hazırladığım swatchlarda onu kullanıyorum renkler daha yoğun bir şekilde fotograflarda belli olsun diye.

MAC Frost serisinden Paradisco oldukça doğal şeftali tonlarında ve pembesi MAC Expensive Pink'e oranla daha belli. Altın ışıltılara sahip. Belli belirsiz doğal bir renk.

MAC Velvet serisine ait Trax'ın ise yine yanar dönerli ama daha çok altın rengi görünümde sedefleri var. Yoğun mu? Valla bana göre pek yoğun değil. MAC'ta ilk swatchı aldığımda parmağımdaki far miktarı bileğime sürdüğümden daha fazlaydı. Mac 224 fırça ile de bıraktığı etki hemen hemen aynı.

Peki bu durumdan şikayetçimiyim? Hayır değilim. Çünkü şuradaki uygulamaya göre kaş kemiğine uygulamam gereken renklere uyuyor ve dolayısıyla oraya gayet yoğun bir renk uygulamak sanırım benim için pek uygun kalmaz. Paradisco'yu da yine kaş kemiği ya da göz kapağına uygulamak için tercih ettim.

Gramajlarını yazmama hala gerek var mı bilmiyorum ama 1.5 gramlar ve ekimin son haftası 26 TL'ye aldım kendilerini.

Sevgiler

Polsera

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ay bunlar çokkk güzel! İkisini de kapmak lazım :D

Aslı dedi ki...

Baz ağır bir baz mı? Ben de alsam mı diyordum ama eğer kötüyse hiç bulaşmayayım...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.