26.11.2009

Biotherm @ Makyaj Çantam.org

biotherm ürünleri


Okurlarımdan sevgili Gülçin neden sitemde daha önce hiç Biotherm ürünü yorumlamadığımı, bu ürünleri artık doktorların bile tavsiye ettiğini benimse neden es geçtiğimi sormuştu.

Ben de cilt bakımında daha önce hiç Biotherm denemediğim için henüz yer vermediğimi söylemiştim. Ürünleri daha önce hiç denemediğim için Biotherm yetkilileri ile iletişime geçtim. Onlar da bana bu ürünleri deneme imkanı sundular!

Biotherm, lux cilt bakımı ürünleriyle meşhur biliyorsunuz. Tam da seyahate çıkacağım için bu ufak boyları denemek için ideal bir zaman oldu benim için. Ben bu ürünleri bugünden itibaren ihtiyacım doğrultusunda kullanmaya başlayacağım.

Paketler bittikten sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım, stay tuned ladies! Biotherm yetkililerine de Makyaj Çantam'a destek verdikleri için teşekkür ediyorum!

{Siz bu yazıyı okurken ben çok uzaklarda olacağım {Türk filmi modu +on} :) , bu yüzden yorumlarınız geç yayınlanabilir.}

3 yorum:

Jojee dedi ki...

almanyadan biotherm skin vivo kremini anneme almıştım.annemin söyledikleri şimdiye karşı kullandığı en iyi kremmiş göz çevresinde çok etkili olmuş ve yüzünü anında yumuşacık yapıyormuş.Şimdi yeniden biotherm skin vivo alacağız.Uygun fiyatları araştırıyorum:)

ursula dedi ki...

biotherm bence de çok başarılı bir marka.. özellikle güneş kremleri bence çok iyi (özellikle clinique ve lancome'a kıyasla..) resimdeki biosource temizleyici ve tonik iyiydi. nemlendirici ise bana yeterli gelmedi. onun yerine pembe olanını kullandım (kuru ciltler için), o da kıvam olarak çok koyu yayılmıyor cilde.. bakalım sen nasıl bulucaksın.. güle güle kullan

hevesli bardak dedi ki...

Ben de hiç denemedim Biotherm, hep alacak oldum vazgeçtim. Beğenirsen denerim bak (:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.