17.11.2009

VICHY NormaDerm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım {Cilt Bakımı}

{İçerik Uyarısı: Aşağıda okuyacaklarınız sadece Vichy Normaderm nemlendirici ürünü hakkında benim kişisel görüşlerimdir. Ben bir doktor veya dermatolog değilim, ürün hakkında profesyonel bilgi için lütfen dermatoloğunuza danışın, yorumlarımdan dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum!}
-

vichy normaderm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım yorumları cilt bakımı

Vichy test edip blogda yorumlarıma yer vermem için bir süre önce bana NormaDerm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım Kremi’ni göndermişti. Ben ürünü kullanmaya başlayalı üç hafta oldu yaklaşık, bu süreden önce yorum yapmış olmak için yazı yazmak istemedim, bugün ürün hakkında objektif fikirlerimle karşınızdayım. Ben daha önce Vichy’den hiçbir cilt bakım ürünü kullanmamıştım bu ilk oldu.

Ürün, genişlemiş gözenekler, parlama, kırmızılık ve bu tip tekrarlayan cilt problemlerine karşı olarak geliştirilmiş. Ürün şu an kampanyada ve “Denemeniz için 26.90 TL” promosyonuyla satılıyor.

Ürün tam da bendeki cilt problemlerine yönelik ve bana uygun bir şey. Yoksa kullanmazdım zaten. Benim de burun bölgemde geniş gözenekler ve kırmızılık var. Zaten cildim yağlı.

Ben bu ürünü normal gündüz nemlendiricim yerine kullandım. Yüzümü kendi temizleyicim ve toniğimle bakımladıktan sonra Shiseido nemlendiricim yerine Vichy Normaderm’i kullandım üç hafta boyunca.

Ürün ne vaad ediyor?

 vichy normaderm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım yorumları cilt bakımı


İçinde hangi maddeler var?

 vichy normaderm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım yorumları cilt bakımı


Yapısı nasıl?

 vichy normaderm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım yorumları cilt bakımı

Aynı resimde görüldüğü gibi. Su bazlı fakat biraz kalın, yedirince iyice yayılarak cilt tarafından emiliyor.

Üç hafta sonunda benim fikirlerim neler?

> Kış aylarına uygun bir nemlendirici, yoğun olarak nemlendiriyor.
> Ben yazın bu ürünü kullanamazdım ama havanın soğuduğu şu günlerde açıkçası bana iyi geldi.
> Burnumun etrafındaki kırmızılıkları biraz olsun azalttı, demek ki o bölgede işe yarıyor.
> Gözeneklerimde pek bir fark göremedim ancak yağlanma probleminin kontrolünde işe yarıyor, parlamaları azaltıyor makyaj altına kullanılabilir.
> Kremin yapısı ilk sürüşte biraz ağır gibi gelse de sürdükçe dağılıyor.
> Benim cildimde herhangi bir iritasyon yapmadı {Zaten ilk kullanımımdan önce akşam yatmadan bileğime sürdüm, ben bütün cilt bakım ürünlerinin alerji yapıp yapmayacağını yüzümden önce kolumda test ederim!}.
> İlk sürdüğünüzde mentollü bir uyarıcılık veriyor, bu özellik yağlanma karşıtı kremlerde genel olarak görülen bir şey zaten.

Sonuç?

Bu fiyata şu kış aylarında kullanılabilecek güzel bir ürün ve bende bir sorun yapmadı. Tüp bitene kadar kullanmaya devam edeceğim aksi bir durum olursa mutlaka yazarım zaten.


Vichy ailesine Makyaj Çantam'ı seçtiği için teşekkür ediyorum, yine görüşmek üzere!

9 yorum:

Polsera dedi ki...

Vichy nin ürünlerini biz eczanede satıyoruz ve benim orada takip ettiğim kadarıyla bugüne kadar orada nadir şekilde olumsuz yorumla karşılaşmıştım. Onlarda kendi kafasına göre ürün almaya gelen çok fazla irdeleyip sormadan satın alan müşteriler bazında olmuştu.
Benim şahsi tavsiyem vichy belli zamanlarda satış yaptığı eczanelerde ücretsiz cilt bakım günleri düzenliyor. Bugünlerden birine katılıp sizin için uygun olan ürünleri öğrendikten sonra alışveriş yapın. Çünkü genel anlamda eczacılar bu konuda size 4-4lük bir yardım sunamaz.

admin dedi ki...

valla ben beğendim bunu polseracım belki bundan sonra da alırım ;)

sen napıyorsuun :)

ceren dedi ki...

normaderm, benim 3-4 senedir kullandığım bir seri. ergenlikten beri kurtulamadığım sivilcelerim vardı, yağlanma vs. o kadar çok ürün denedim ki..normaderm alınca aynen 2-3 hafta sonra etkisini gösterdi ama kesinlikle temizleyicisi ve toniğide mükemmel,hepsi bir arada çok güzel işe yarıyor, problemli ciltler için eğer doktorunuz tavsiye ediyorsa benimde etmemde sakınca yoktur sanırım:)

Adsız dedi ki...

Benim de daha önceden kullandığım kalitesiz makyaj malzemelerinden ötürü cildimde özellikle burun çevresinde kuruma, kızarıklık ve daha önceden olmadığı halde sonradan büyüyen gözeneklerim vardı. Bunun için bir ürün ararken Vichy Normaderm ile karşılaştım eczanede, indirimden de faydalandım 1 aya yakın süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Gözeneklerim neredeyse tamamen eski haline döndü. Kızarıklıklar yanağımın sağ tarafında tamamen yok oldu solda çok az kaldı onlar da geçmek üzere. Yani eski sağlıklı cildime yeniden kavuştum gibi birşey... Ve bu fiyata performansının çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Makyaj altına baz olarak kullanmayı hiç denemedim ama iyi bir nemlendirici ve sürüldükten kısa bir süre sonra emilip ciltte kadifemsi bir doku bırakıyor.Iraz sen de paylaştığın için güzel yorumlarını teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

içeriğinde sudan sonra en çok bulunan madde alkol olmasaymış eminim daha güzel bir nemlendirici olurmuş...

Aslı dedi ki...

Benim de cildime uygun olan ürün bu, gözeneklerimde bir farklılık olmadı (zaten bütün doktorlar onlara alışmam gerektiğini çünkü yapısal olduğunu babamla aynı gözenekleri taşıdığımı söyledi:) ) Ama parlama kesinlikle azaldı, öğlene doğru alnım, yanaklarım ayna gibi oluyordu. Baz olarak da denedim bence indirimli fiyatı için iyi. Ama normal fiyatını tam bilmiyorum, kampanya dışında da devam eder miyim kararsızım.

mughetto dedi ki...

Hımm.
Ben şimdi nasıl bir yorum yapsam bilmiyorum.
Kampanyadan faydalanıp bende Normaderm ve Vichy'nin su bazlı nemlendiricisini aldım.
Blogta yayınlayayım bari,ilginç tespitlerim var ürünle ilgili.
Sevgiler.

admin dedi ki...

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. ben beğendim açıkçası, bitene kadar kullanacağım.

ulviye dedi ki...

ben bu urunun testirini kullaniyorum sanki ise yariyor gibi testirim bitince arastirdim benim sorunlarimda sizinkilerle ayni alicam kismetse kanpanya bekleyecek kadar vaktim yok olursada super

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.