18.11.2009

Makyaj Fırçası Askısı

makyaj fırçası temizleme yöntemleri makyaj fırçası askısı

"en iyi cilet budur!dünyanın bütün meşhurları bununla tıraş oluyor. ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, bakenbauer, kaleci mayer, nadya komanaçi, biricit bardo, fenerbahçeli cemil... hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar. evet, denemesi bedava, hem de hiç para vermeden. bakın, mesela şu vatandaşın sakalı uzamış. şimdi iki dakikada..."


Fırça temizliğini Irazcım sayesinde öğrendikten sonra lavabo başında bir elimde fırçalar diğer elimde bebek şampuanıyla cebelleşmeye başladım ben de doğal bir şekilde. Fırçanın demirli kısmına su getirmeye üstün bir şekilde çaba gösterdikten sonra sıra kurutmaya geldi.

Youtube'da konuyla ilgili bir videoda hanımefendi "fırçayı bardağa sapından dik koymayın su demirine girer, tüyleri üzerine koymayın formu bozulur, yan yatırın." diye uyarıda bulunmuştu. Gelgelelim o yöntem de benim pek içime sinmedi. Ne yaparım diye düşünürken "yahu şu fırçaları asabilsem baş aşağı ohh ne rahat olurdu" dedim.

makyaj fırçası temizleme yöntemleri makyaj fırçası askısı
Çok matah bir buluş değil biliyorum ama nalburlarda bulabileceğiniz bir parça teli ilk resimde gördüğünüz gibi S şekline getirdim. Ardından fırçaları lastik tokayla bağlayıp askının bir ucunu lastik tokadan geçirip dolabının kulbuna taktım.

Resmi çekerken uygulayamadım ama fırçalar ıslakken ben bir de tüyleri kısmına bir parça tül/yemeni bağlıyorum ıslaklıklarından dolayı toz vs. yapışmasın diye.

Paylaşmak istedim :P

Ayrıca Ziya'nın videosunu izlemek istersiniz belki de?
Bu da fabrikamızın hediyesidir :)

Neşeli günlere ;)

Polsera

11 yorum:

admin dedi ki...

hayatım harikaymış bu yöntem ama yaaaa :) çok beğendim bence çok güzel :)

kara kitap dedi ki...

yaratıcılıkta son nokta.seviyorum seni polsera :)

Laçin Tenel dedi ki...

fırçaları kurutmak için fikir çok güzel ama ben bu Ziya' ya çok güldüm ya o repliğine bayılırım. Açıp tekrar izleyeceğim şimdi.

chunlibeauty dedi ki...

hhhhehhee bende cok güldüm sen cok ya$a.. Güzel bir icat yapmi$sin.. Ellerine saglik :)

Adsız dedi ki...

pratik bir fikir polsera :) kuruturken ben de zorlanıyordum, artık daha rahat kurutabilirim sanırım bu yöntemle... Bu arada sanırım blogunda bir sorun var az önce "polsera" linkine tıkladım ve sayfa görüntülenemiyor dedi, bugün birkaç kez daha aynı hatayı verdi girmek istediğimde...

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

:D özlemişim videoyu, çok güldüm. Ziyaaaa'ya bayılırım :) askı yöntemi de çok güzelmiş :) Koren de buna benzer bir yöntem göstermişti ama o fırçaları kabloyla iki yandan bardağa asıyodu, bu daha pratik :)

bir demet feslegen dedi ki...

:) bayıldım.. fikir desen süper.. ah bir de fırça yıkama üşengeçliği olmasa :P onun da bir yolu var mı :))

defev dedi ki...

Polsera yine yaratıcılıkta sınır tanımıyor:-)))

Polsera dedi ki...

Valla ben bu konuyu hazırlarken pek çekincede kalmıştım "oha polsera bunu da mı yayımladın" dersiniz diye :D
Bu arada o repliğe ben inanılmaz gülüyorum çalışma masamdaki panoya yazılı durur genelde kağıtlardan yer kaldığında :D

Beğenmenize çok sevindim :P

Polsera dedi ki...

@Orfoz: Canım benim serverda sanırım MYsql mi ne onunla ilgili bir problem varmış AbEschM öyle dedi. Gün içinde evde olamadığımız için pek ilgilenemiyoruz ama yarın kendisini durumdan haberdar edeceğim çok teşekkür ederim canım (L)

Adsız dedi ki...

merhabalar yazılarınızın altındaki paylaşın butonunu nerden buldunuz acaba?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.