10.11.2009

Stila Renk Arttırıcı (?) {Stila Color Push Ups}

stila color push ups all over color fuschia flash 11

Irazcım her ne kadar "yazı girme dinlen" diye kızsa da olmuyor olamıyor sayın Makyaj Çantam okuyucuları :)

Objektif yorum beklemeyin şu an benden. Şaka bir yana şu resimde gördüğünüz şirin, tatlı, yemelik pembe şey Irazcımınbana hediyesi. O sebepten zaten apayrı bir değeri var ama çantamdan hiç çıkamıyor oluşu apayrı bir konu.


stila color push ups all over color fuschia flash 11

Size hem en yoğun halini hem de tek bir kat sürdüğümde dağıtmadığım halini swatchladım. Tek katı dağıttığınızda inanılmaz doğal bir pembelik veriyor yanaklarınıza. Böyle hafif üşürüz yanaklarımız belli belirsiz pembeleşir ya hah işte aynen öyle.

Ürün stick halindeyken sert gibi dursada sürümü, kullanımı oldukça kolay. Sürerken yağ gibi kayıp gidiyor. Sürekli çantamda olduğunu ve benim çantalarıma karşı oldukça acımasız davrandığımı hatırlarsak ambalajı, dayanıklılığı oldukça kaliteli. Asansörlü yapıda olduğu için ve benimde bu asansörlerin geneliyle -binalardaki de dahil- bir anlaşmazlığım olduğu için ben ekstradan özen gösteriyorum ama sizin böyle bir sorununuz yoksa benim kadar özen göstermenize gerek yok zaten.

stila color push ups all over color fuschia flash 11

İçerisindeki minik sedeflerin rahat görülebilmesi için üstteki fotografı flaşla çektim. Fakat bu sedefler, ürünü kullandığınız zaman çok belirgin bir ışıltı sağlamaktan ziyade zaten olması gereken bir şeymiş gibi geldi benim gözüme.

Ben kendisini şu ana kadar nerelerde kullandım? Ruj olarak kullandım. Normal rujlar gibi bastıra bastıra sürmedim ama öyle minik pıt pıtlarla dudağıma renk verdim sadece ve dudağıma herhangi bir baz kullanmadım. Gayet doğal durdu. Yanağıma kullandım. Göz kapağımda denemedim çünkü şahsen krem farları pek sevemiyorum. Tüm bunların dışında çok solgun göründüğüm zamanlar -özellikle de bu aralar:S- kulak memelerime hafif bir şekilde sürüyorum ki bir çoğunuz bu renk oyununu biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için açıklamam gerekirse yüzünüz solgunsa saçınızı toplayacaksanız/saçınızı kulak arkanıza tıkacaksanız ya da saçınız küt/kısa ise kulak memelerine süreceğiniz pembe tonlarında allık yüzün solgunluğunu biraz daha kapatıp canlı gösteriyor.

Fondoten üzerine sürmememe -of yazamadım :D- ve pudra ile sabitlemememe -yazamadım.2- rağmen gayet dayanıklı çıktı bana göre ama yine de pudra ile sabitlenmesi şart.

Stila Color Push-Ups All Over Color 'ın bulabildiğim kadarıyla 3 rengi var. Bunlardan biri pembe tonlarında olan ve yukarıda swatchlarını gördüğünüz "fuschia flash 11" diğerleri ise kırmızı ve kahverengi tonları.

Çileğe göre an itibariyle fiyatı 26.50 TL olarak belirlenmiş.

Gramaj? 8 gram.
Ömür? Ürünün kutusunda yada ürün üzerinde herhangi bir şey belirtilmemiş.
Alır mıyım? Almamam büyük bir aptallık olur!..

NOT: Swatchlarda herhangi bir baz/fondoten vs kullanmadım.

Sevgiler

1 yorum:

admin dedi ki...

güle güle kullan hayatım beğenmene sevindim, nerelerdesin seeen, taslağa yazı bırakmışsın sessiz sedasız yeni gördüm :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.