17.11.2009

2009-2010 Bahar Makyaj Trendlerine Genel Bakış / Yorumlarım

Aslında bu fotoğrafları yüzlerce web sitesinde görmüş, yorumları sağda solda okumuştur klasik kozmekolikler ama birkaç okur "yeni sezon haberlerine neden yer vermiyorsun?" diye beni fırçalayınca, ben de 2010 Bahar makyaj trendlerine şöyle bir yer vereyim kısaca dedim.

Buyrun anacım, 2010'da nasıl daha güzel olucaz yorumlarım aşağıda:

Ten renginde nude farlar, uçuk pembeler ve geçen seneki gibi turkuazın tonları, ince göz kalemi, mozaik allıklar ve açık pembe rujlarla karşımıza çıkacak.

2010 bahar makyaj trendleri 2010 makyaj modası nasıl olacak

Morun modası hiç geçmiyor. Siyah/laciverte dönük koyu morlar bize eşlik edecek. Koyu mor farla yapılan smoky eye makyajından şaşmayabilir veya sadece koyu mor farlarınızı kalem gibi gözüstüne çekebilirsiniz.

2010 bahar makyaj trendleri 2010 makyaj modası nasıl olacak

Lancome’un O My Rose koleksiyonunda sunduğu gibi ışıltılı allık/pudralar bu sezon da vazgeçilmez olacak. Bu ürünleri tek başına tüm yüze uygulamaktan ziyade yüzün kritik noktalarını bolbol aydınlatmak sağlıklı ve güzel bir görüntü yakalamımızı sağlayacak. Elmacık kemiklerini kontürlemek, göz dışına ters C şeklinde ve göz altlarına hafif bu ışıltıları yaymanız yüzünüzdeki tüm yorgunluğu alacaktır.

2010 bahar makyaj trendleri 2010 makyaj modası nasıl olacak

Göz pınarına sürülen beyaz farın da modası hiç geçmiyor. Genç ve taze görünen, yokmuş gibi duran makyajın sırrı göz pınarına beyaz far sürmekten başlıyor. Göz içlerine sürülen beyaz kalem de ilk bahar modasında öne çıkanlardan. Pembe ruj bu bahar da tüm markalar da ön planda.

2010 bahar makyaj trendleri 2010 makyaj modası nasıl olacak

Chanel, diğer markalardan farklı olarak toprak ve kum renklerini 2010 ilkbahar makyaj trendlerinde öne çıkarıyor. NARS’ın kahve tonlarındaki duo’larını çekmeceden çıkarma vakti geldi!

Toprak tonlarıyla yapacağınız basit dumanlı göz makyajı çok elegan bir görüntü sunacaktır.

2010 bahar makyaj trendleri 2010 makyaj modası nasıl olacak

Image Credits: http://www.temptalia.com/

4 yorum:

Aslı dedi ki...

Özellikle rujlar tam sevdiğim gibi. Ben de mor farımı sipariş verdim , biran önce gelse diye bekliyorum:)

Adsız dedi ki...

chanelin yeni koleksiyonundan hiç hoşlanmadımama lancomeun ojelerine bittimmm

admin dedi ki...

mor far bayılıyorum ben de Aslı'cım.

gizemel, ben hepsine bayılıyorum ama bütçe yok alacak heheh :)

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım, şu göz pınarına beyaz sürmeyi de bi ayrıntısıyla gösterebilir misinnn yani hangi fırçayla ve nasıl diye, makyaj ansiklopedisi de çok güzel devam etsin :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.