3.11.2009

OPI Oje: Chich Flick Cherry {NOTD = Günün Ojesi}

opi oje renkleri chich flick cherry notd günün ojesi

Bugünün ojesi OPI Chick Flick Cherry. Rengi çok klasik vişnemsi bir kırmızı ama ben bu rengi çok seviyorum. İlk katını dün akşam, ikinci katını da bugün öğle arası sürdüm.

Üniversitedeyken hep o günkü kıyafetime uygun renk renk ojeler sürerdim, sonra işe girip hayatım yoğunlaşınca özel günler dışında oje sürmeyi neredeyse bırakmıştım. Bir süredir bu takıntım yeniden dirildi gibi. Uzun süredir ara verdiğim oje çılgınlığıma sanırım geri dönüyorum, tabi daha “abla” renklerle ;)

3 yorum:

yıldız dedi ki...

yaa bende ırazcım ilk işe başladığımda her akşam üşenmez oje değiştirirdim . her akşam saçlar bigudilerle sarılır. belki 30 geçkin ojem var sadece hastalığım var alıyorum:) bir iki haftadır süresimde var arkadaşlar Allah Allah sana ne oldu böyle diyorlar bide çılgın renkler mor, turuncu:) yaşda bu arada 40 2 ay kaldı:D
ruhum çocuk ne yapayım demi yaa:D

yıldız dedi ki...

bu arada öpüldünüz efendim.
sevgiler yıldız

admin dedi ki...

yıldızcım 40 yaşta ne varmış bence en çok istediğini yapman gereken yaşlardasın, şimdi yapıyoruz işte hepimiz ne varmış? sür sürüştür ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.