5.11.2009

The Body Shop Strawberry Hydrating Spray {Çilekli Nemlendirici Sprey}

the body shop ürünleri fiyatları kozmetikUzun bir aradan sonra ilk kez bir cilt bakım ürününden bahsedeceğim sanırım. Sizlerle benim elim ayağım olan deli gibi sevdiğim bir Body Shop ürününü tanıştırmak istiyorum: The Body Shop Strawberry Hydrating Spray.

Bu ürün temelde ferahlatan ve nemlendiren bir sprey. Mis gibi çilek kokuyor ve cildinizdeki kurumalara iyi geliyor. Elbette normal vücut losyanu YERİNE kullanılmaz bence, sadece EK olarak kullanılabilir.

Türkçe etiketinde şunlar yazıyor >>>

Çilek Vücut Spreyi. Çilek özü ve Aloe Vera içeren süper hafif, canlandırıcı vücut spreyi, banyodan veya duştan sonra uygulayınız.

Peki ben bu şekilde mi kullanıyorum? Elbette HAYIR!

Ofiste bizim yazın klimalar kışınsa merkezi sıcak hava çalışıyor. Cildim yağlı olmasına rağmen ortamdaki havasızlık bazen cildimi kurutup sıkıyor. Böyle zamanlarda bilgisayarın yanından hop bu spreyi alıp kollarıma boynuma falan sıkıp ferahlıyorum ve aynı zamanda çabucak nemlendiriyorum cildimi.

İlk sıktığınızda biraz yapışyapışmış gibi geliyor ama bu his kısa bir süre içerisinde kayboluyor.

Herkes için çok gerekli bir ürün değil ama beni ofiste ferahlatıp nemlendirdiği için ben çok severek kullanıyorum. Bitince başka aromalısından alacağım.

Fiyatını hatırlamıyorum, 2 al 1 öde ile bedavaya getirmiştim :D

9 yorum:

kara kitap dedi ki...

merhabalar,

ürün yorumlarınızı çok başarılı buluyorum,sitenizi de çok severek izliyorum.benim size bir sorum olacak.30 yaşındayım,gözenekli ve T bölgesi yağlı bir cildim var.acaba ne tarz bir fondoten kullanmalıyım.aslında çok sık fondoten kullanmıyorum.ama merak ediyorum.likit mi köpük mü yoksa mineral mi?hangisi.allah'ım makyaj dünyasında ne çok ürün varmış.okuyorum,öğreniyorum. :))))))

Zeynep'in Evi dedi ki...

öyle güzel anlatmışsın ki sanki burnuma geldi şuan kokusu:)

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum bu bende de var..dirseklerim kuru olduğu için sıkıyorum..nemlendiriyor ama dediğin gibi krem-losyon yerine kullanılacak kadar değil..ben de bitince vanilyalısını alıcam :)

bir demet feslegen dedi ki...

Peelingi var bende çok güzel kokuyor :) body shop aşığı seniiii :P

admin dedi ki...

kara kitap merhaba, beğenin beni çok sevindirdi teşekkür ediyorum. Aslında cilt tipimiz benzermiş, bence mutlaka likit ama oil-free bir fondöten kullan. mineral ürünlerle benim pek aram olmadığı için bilgim yok maalesef.

gözenekleri de ya tedavi edici ürünlerden kullanabilirsin ya da fondötenin altına clinique pore minimiser gibi maskeleyen bir ürün kullanabilirsin şu an aklıma gelenler bunlar :)

zeynep, ;)

Pink sugar, çok ferahlatıcı bir ürün ben o özelliğini seviyorum valla.

admin dedi ki...

seviyorum edacım biliyorsun :) nerelerdesin seeen

pofiş♥ dedi ki...

evet evet bende seviyorum...çilek kokulu kızım die sevmelerini de çok seviorum galipa:):)

bir demet feslegen dedi ki...

Ben buralardayımmm sen nerdesiinnn :P ama yoğun biraz.. indirim varmış neler aldın bakalım sevdalın body shoptan :)

Adsız dedi ki...

aaaa...!!
kesinlikle japanese cherry blossom u denemelisiniz :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.