18.11.2009

L’Oreal Paris Color Minerals Toz Far No:06 Golden Sienna {Loreal Mineral Far}

Benim herhalde bu blogu yazarken değinmekten en çok kaçtığım ürünler mineral toz ürünler. Bu ürünlerle ilgili çok fazla soru sordunuz, ben hiç birini cevaplamadım. Neden? Çünkü mineral toz ürünlerle gerçekten aram pek iyi değil ve pek kullanmıyorum. Toz ürünler bana biraz eziyetli geliyor, üşenmez preslersem o zaman farklı tabi :)

L’Oreal’in mineral ürünleri daha Türkiye’de yeni sayılabilecek konumda. Aslında bu ürünleri piyasada gördüğümden beri alıp bir denemek istiyordum, fırçaları kutuları ilgimi çekmişti ama bir türlü fırsat olmamıştı, kısmet bugüneymiş.

loreal color minerals bare naturale mineral toz kendiliğinden fırçalı far ucuza


Yorumum:

+ Kendiliğinden fırçalı, makyaj fırçalarına sahip değilseniz kendi fırçasıyla idare edebilirsiniz.

+ Ambalajı güzel, toz bir ürün olmasına rağmen kullanacağınız miktarı birkaç çalkalamada ancak üst kısma çıkarabiliyorsunuz, bu güzel bir özellik çünkü aksi durumda gereğinden fazla ürün etrafa saçılıp ziyan olabiliyor.

+ Bendeki renk tonu, Golden Sienna, muhteşem bir renk. Tüm göz kapağına sür çık, uğraşma dedirten renklerden. Her kıyafetinizle günlük dümdüz kullanabilirsiniz eğer gölgeli oymalı kakmalı makyajdan anlamıyorsanız ;)

+ Işıltılı.

+ Alt etiketinde nasıl kullanılacağı anlatılmış.

 loreal color minerals bare naturale mineral toz kendiliğinden fırçalı far ucuza


+ Made in Italy.

+ Mineral ürünlere yeni başlayacaklar için fırçalı satılması pratik ve hoş.

+ / - Fırçası blending işlemi için daha uygun.

+ / - Islak kullanımda rengi çok daha güzelleşiyor, mutlaka ıslak kullanmanızı öneririm.

 loreal color minerals bare naturale mineral toz kendiliğinden fırçalı far ucuza

Genel olarak ürünün performansını beğendim. Swatch fotosu gerçekten ürünün gerçek rengini yansıtmadı, bir türlü beceremedim göründüğü gibi fotoğraflamayı bu kez. Renk gerçek ışıkta çook daha güzel ve ışıltılı görünüyor. Neye benziyor derseniz, Nars Alhambra, NARS Kalahari ile MAC Jardin Aires pigmenti karıştırın, bu farın rengini elde edeceksiniz işte öyle bir renk ;)
Iki swatch da kuru alınmıştır, soldaki koyu sürüleni, sağdaki ise açık sürülmüş hali.

5 yorum:

...KGgirl... dedi ki...

selam!
bu toz halinde mineral farları nasil islak kullanılıyor ben de mineral farlar var ancak rengini çok belli etmiyor acaba o konuda bir fikir verebilirmisin bu arada ben 1,5 ay önce saçımı loreal saç boyasını aynısı ile boyadım çok memnun kaldım gerçekten de iyiy farın rengini çok sevdim güle güle kullan :)

admin dedi ki...

Lady Azd, aslında birkaç yöntemi var ama ben şöyle yapıyorum, fırçayı ürüne daldırıp taptap yaptıktan sonra püskürtme şişesinden bir fıs mac fix+ püskürtüyorum. fix+ yoksa düz su da püskürtüp o şekilde uygulayabilirsin.

çok teşekkürler :)

...KGgirl... dedi ki...

çoook teşekürler İrazcacım :)kendine iyiy bak!

Adsız dedi ki...

Sürümü zor oluyormu acaba?fırça bana biraz zor geldi uygulama açısından.

Adsız dedi ki...

Sürümü zor oluyormu acaba?fırça bana biraz zor geldi uygulama açısından.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.