
Günün sade makyajı karşınızda. Lancome Effacernes kapatıcı, MAC Painterly Paint Pot, Göz pınarına Body Shop 2008 Yılbaşı paletinden sarı renk, göz kapağına da MAC Holiday Smoke & Mirrors paletinden Deception ve Wide Eyed Wonder. Blacktrack fluidline, altlara da belli belirsiz siyah göz kalemi.
Tek kat Stila Mascara. Dudaklarda Body Shop Roseflower 2 ve MAC Goldyrocks dazzleglass.
Sadecik basit bir makyaj!
-
{not: kirpiklerim bu ara çok dökülüyor, kirpik kıvırıcı kullanmayı bıraktım. Artık makyajlarda kirpiklerim hep düz olacak}
Çok güzel olmuş yine.Dudaklar da pek şeker duruyor :)
YanıtlayınSilbu body shop rose flower 2 ruj çok bi nude duruyor, ben hatırlayamadım öyle miydi, yoksa glosstan mı, yoksa fotodan mı?
YanıtlayınSilsaol dominika'cım :)
YanıtlayınSilhevesli bardakçım, benim dudaklarım biraz koyuca renk olduğu için bende o ruj nude durabiliyor. bir de üstüne dazzleglass sürünce rengi iyice kapandı :)