14.06.2009

Desa %50 indirim haberi ve dore babetler!

{Aslında bu bir makyaj blogu ama zaman zaman diğer kızsal konulara değinmek hoşuma gidiyor, makyaj dışı bir şey okumak istemiyorsanız bu post'umu es geçebilirsiniz!

Bu arada blogda bu tür giyim-aksesuar konuları görmek hoşunuza gidiyor mu yoksa sevmiyor musunuz yorumları alabilir miyim? :)}


Duyduk duymadık demeyin Desa %50 indirime girmiş!!!

Benim çok sorunlu ayaklarım var. Bir kere ayak numaram 39-40. Bildiğin sandal! Sonra ofiste masa başında çalışmaktan ayaklarım genel olarak çok şişer. Uzun saatler oturduğum için giydiğim ayakkabının konforlu ötesi olması lazım.

Bu yüzden ben her zaman yumuşak deriden, ya platform ya da düz ayakkabılar giyerim iş günlerinde. Ayrı topuğu olan yüksek topuklularla ofiste eziyet çekiyorum. Spor ayakkabı giymek çözüm değil çünkü ayağı tembelleştiriyor sonra başka ayakkabı giyemiyorsunuz.

Bu yüzden bana en iyi DESA'nın ayakkabıları geliyor. Derileri yumuşacık, hiçbir şekilde vurmuyorlar, kaliteliler bildiğin eldiven gibi sarıyorlar.

Bu babetleri sezon başında beğenmiştim Desa'da ama 160 TL'lerdi. Bu fiyat bana çok uçuk geldi ve nasıl olsa indirime girer diye erteledim.

Dün Forum Bornova Desa'da baktım %50 indirim var. Bu babetler 80'e düşmüş, hemen aldım çünkü daha bir sonraki indirime hayatta numarası kalmaz!

Bunlar Desa'nın Aerosoles serisi. Bildiğiniz eldiven kendileri :)

Aslında 80 bile çok bence bir babet için ama yumuşaklığını görünce paraya kıydım. Zaten dört taksit yapıyorlarmış :)

desa_indirimi_aerosles

Sizce nasıl, dore çok iddialı mı, işte rahat rahat giyerim ama değil mi?

desa_indirimi_aerosles_2

Bir de benim hiç dore çantam yok, dore rengi babetle ne renk çanta kullanılır öneride bulunacak olan var mı??

{Siz de bu babetten almak isterseniz, siyahı, kahvesi ve laciverti DESA'nın sitesinde satılıyor, şuraya tık tık!}

8 yorum:

tinkerbell dedi ki...

oncelikle alisveris ve moda yazilari gayet keyifli bence her ne kadar makyaj temali bir blog da olsa alisveris yazilarina da devam;)
babetlerine bayildim!!! gule gule kullan! benim de nine westten aldigim dore babetlerim var. canta sorununu ben de yasiyorum :/ giydigim kiyafete gore ya siyah ya da renkli icinde doreler de olan yine bir nine west cantam var onu takiyorum.
2sene once yaz sezonunda vakkonun harika bir dore cantasi vardi cok iddali geldigi icin kararsiz kalip almamistim nasil pismanim anlatamam!! :/
gule gule giy babetlerini!! :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

bence her konudan olması daha güzel. Sürekli makyaj da yazılmaz ki canııım :P

Babetlerine bayıldım Iraz'cım, anneme talimat verdim 36 no.sunun siyahını alacak bana heheh..

Adsız dedi ki...

bence sadece makyajla olması guzel...senın gıbı bır blog yok.bu senın tarzın ama sen sıkılırsan yazacak bısey bulamassan yada aradaa renk olsun dıye modayada el at canım derım :) ama cogunluk makyaj olsun.mesala gecen gun sayende allık surmesını ogrendım.babetlerın cok sık.sevgılerımle.

Aphraell dedi ki...

Babet sevmeyen ve giymeyen biri olarak bile babetlerini çok sade ve şık buldum, güle güle giy :) ayrıca arada sırada da olsa tema dışına çıkmaktan zarar gelmez, bence devam :) ama sürekli çıkasım geliyor diyorsan ve yetişebilirsen ikinci bi blog? neden olmasın :) onu da keyifle okuruz eminim ki, sevgilerimle canım :)

tuguna dedi ki...

Gule gule kullan, bence cok uyguna almissin ya, neden pahali buldun? Ayakkabiya verilen paraya acimam ben:P gule gule giy, canta konusuna gelirsek illa doreyle uydurmak zorunda degilsin hatta artik uyum itici duruyor. Beyazla deneyebilirsin. Ya da dore bir kolye takarsin, cantayi da ustundeki parcayla uyumlu takarsin olur biter bence.

admin dedi ki...

tinkerbell, teşekkür ederim! beyaz çantamla kullandım artık, çantalarımı biraz arttırma vakti gelmiş benim için :)

marjo, saol canım, o kadar rahatlarki anlatamam sana, işyerinde terlikle yürür gibi dolaşıyorum tek kelimeyle tam bana göre.. ben de lacivertini alıcam eşimden gizli :D


dolunay, teşekkür ederim. zaten ağırlık hep makyajda, bu tip yazılar binde bir olursa anca :)

aphraell, teşekkürler canım. ikinci blog? yoo yetişemem zaten halihazırda 9 tane blogum var :DDD
ama moda yazıları zaten binde bir olursa olur anca aldıklarımı yazarım :)

tuguna, teşekkürler, ay ne bileyim bazı aylar alışveriş konusunda kontrolden çıkıyorum. birde biliyorum ki bu babetler eylülde 30-40'a falan düşecek ya ondan. Ama o zamana da numaraları kalmıyor işte.

Çanta konusunda senin dediğin gibi yaptım, beyazla kullandım, makyajımı altın renkte yaptım :)

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım ne demek değin tabii her türlü kızsal konuya..
zevkle okuyoruz..
biliyorum yoğunsun ama sensiz olmaz, mimlendin
müsait bi zamanda yazarsın acele etme olur mu canımm

HUYSUZBALIK dedi ki...

Her tür konuyu okurum valla yeter ki kızsal olsun :) Babet olayına hiç alışamadım ben belki de yerden bitme olduğumdandır :) Güle güle giy. Sevgiler...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.