11.06.2009

Hızlı Güzellik İçin 1000 Pratik Öneri

kaş alımı güzellik makyaj sırları pratik öneriler

Geçenlerde Alsancak'ta bir kitabevinde gezerken süper bir kitap buldum, adı, "Hızlı Güzellik: 1000 Pratik Öneri". Rona Berg tarafından yazılıp, Gülce Arman Bayrakçı tarafından çevrilen bu kitapta, makyaj ve bakımla ilgili merak ettiğiniz birçok detayı öğrenebilir, pratik önerileri uygulayabilirsiniz.

Ben kitabı okudum, kitapta yazılan çoğu şeyden aslında zaman zaman burada bahsediyoruz: makyajda primer kullanımı, bronzer kullanımı, kirpik kıvırıcının önemi v.b. Ama yine de kitapta müthiş bazı öneriler var.. Fazla detay vermeyeceğim, güzellik ve bakım konusuna meraklı olanların bu kitabı okumasını tavsiye edeceğim ama kitabı okuyup da aklıma takılan iki cümleyi paylaşmadan geçmeyeceğim!

"[...] Aldığınız son kaş teli, aslında almamanız gerekendir."


"[...] Epilasyon amaçlı jilet kullanacaksanız, sabun yerine vazelin kullanın, bu, tüylerin sert çıkması hissini azaltacaktır."

Ne dersiniz, ilginç bir kitap değil mi? :)

3 yorum:

idil dedi ki...

aldiginiz son kaş teli,aslnda almamanız gerekendir! bu söz bana gelsin hemen.. =)

admin dedi ki...

idil'cim ben de bayıldım o lafa çünkü ben de hep bi tel fazladan alırım ve ortası bomboş kalır sonra :)

pegasus79 dedi ki...

Merhaba arkadaslar, kitabi cevirirken cok zevk almistim gercekten de cok pratik ve bir o kadar da kullanisli yontemler var bu kitapta. Begendiginize sevindim, iyi okumalar size :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.