4.06.2009

REVLON Eraser Pen: Makyaj Hatalarını Düzelten Sihirli Kalem

Bilmeyenler için yazayım, REVLON, benim inanılmaz sempati duyduğum, birçok ürününü çok kaliteli bulduğum bir Amerikan kozmetik markası.

Ben REVLON’un bazı ürünlerine gerçekten bayılıyorum. Bunlar genelde limited olarak çıkardığı ürünler oluyor. REVLON’un efsanevi ürünleri arasında sayılanlardan bazıları; JUST BITTEN LIP STAIN, GOLDEN AFFAIR ALLIK ve PINCH ME GEL BLUSH var. Hepsine bayılıyorum :)

Son dönemlerde piyasaya çıkardığı cırt-cırtlı takma kirpiklerde aklımda aslında. Ebay’den uygun düşürürsem kapmayı planlıyorum.

Bugün size tanıtacağım ürünse, Revlon Makeup Eraser Pen! Bu ürünü basit bir “makyaj silgisi” olarak adlandırmak yanlış olmaz.

REVLON_makeup_eraser_pen makyaj silici kalem sihirli revlon

Ne işe yarar? Artıları?

Şunu düşünün. Aceleniz var. Ofis tuvaleti gibi elinizin altında ekipmanınız : ) olmayan bir yerdesiniz. Göz makyajınız bitti, geriye sadece kalem çekmek kaldı. Ne olduysa o kalemi çekerken oldu. Gözünüze çektiğiniz iki kalem birbirini tutmadı! Yaptığınız hatayı silecek makyaj çıkarıcınız, kulak çubuğu v.b. yanınızda yok, olsa da çok riskli, farı da bozabilirsiniz.

İşte böyle bir durumda devreye REVLON Makeup Eraser Pen giriyor! Makyajda yaptığınız hataları bir silgiyle siler gibi hemen düzeltebiliyorsunuz. Özellikle, göz kalemi ve likit gözüstü liner’lardaki hataları düzeltmede çok kullanışlı bir ürün.

Ben makyajımı hep ofiste yaptığımdan bunu hep yanımda taşıyorum. Göz kaleminde hata mı yaptım, pıt pıt hemen silebiliyorum, gerçekten çok pratik.

Eksileri?

Çok fazla düzeltme yaparsanız üzerini temizlemeden yeni silme işlemlerinde dağıtma yapabiliyor. Kullandıktan sonra hafifçe siliyorum ben üzerini.

Nereden bulunur?

REVLON ürünleri maalesef TR’de satılmıyor. Ebay, Brigettesboutique.com gibi sitelerden temin edebilirsiniz. Zaman zaman gittigidiyor’da da bu ürünü gördüğüm oluyor.

Fiyatı?

Ben ebay’den 4$’a aldım. 2$ da yol masrafı vardı, 6$’ye geldi.

4 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Müthiş bişey bu!! Tanıttığın için teşekkürler Irazcım, gerçekten kurtarıcı olabilecek bir ürün.

Yalnız cırtcırtlı takma kirpiği de merak ettim ben şimdi, ilk defa duyuyorum :)

idil dedi ki...

acaba türkiyede olan bir markanın böyle seyleri varmi cünkü benim kargo yasagim var 4 ay :D gümrük durumuma bir el atti:Dpis gümrükcüler .

Unknown dedi ki...

nekadar pratik ve etkili bir urunmus bu. tanıttıgın icin tesekkurler :)

admin dedi ki...

shopaholic, rica ederim. cırtcırtlı takma kirpik dediğim şu sök yapıştır tarzı olanlar, benim ifade etme şeklim yanlış :)

idil, az kalmış canım biraz sabredicen demekki :)

hello kitty, gerçekten çok kullanışlı, dünkü makyajımda gene kullandım :)

adsız, yorumunu okudum ancak yayınlamadım çünkü o siteye link vermek istemiyorum. kendisi benim yazılarımı aynen çalan bir hırsız :(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.