19.06.2009

L'Oréal Paris'ten Hediye Kazanan Şanslı Okurlar :)

L'Oréal Paris'in Makyaj Çantam okurları için düzenlediği yarışmanın sonuna geldik. Makyaj Çantam okurları belli ki çok seviyor L'Oréal Paris'i, yarışmamıza katılım gerçekten çok güzel oldu hepinize ilginiz için çok çok teşekkür ederim. L'Oréal Paris'e de bizim blogumuzda böyle bir aktivite düzenleyip bizleri mutlu ettiği için çok çok teşekkür ediyorum tekrardan! Sizler de L'Oréal Paris web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın! :)

Sorumuzun cevabı, Preference Saç Boyası olacaktı. L'Oréal Paris'in ünlü imzası, "Çünkü ben buna değerim.", ilk kez bu ürün için kullanılmıştı.

Talihli okurlar, rastgele sıralama aracı olan List Randomiser aracılığıyla belirlendi ve iletişim bilgileri L'Oréal Paris'e aktarıldı.

Kazanamayanlar lütfen üzülmesin çünkü Makyaj Çantam'da bu tarz ödüllü aktiviteler devam edecek! O yüzden siteyi RSS aracılığıyla veya blogger ile izlemenizi tavsiye ederim!

İşte şanslı okurlar:

1) Gökçe Y.
2) Zeynep A.
3) Yeşim O.
4) Gülşah Y.
5) Nurten T.
6) Buse M.
7) Fulya Ç. T.
8) Sema K.
9) Anıl O.
10) Çağla H.

Sizler bugün içerisinde müjdeli haberi ileten bir e-posta alacaksınız benden ;) Ondan sonra arkanıza yaslanıp, yeni gelecek L'Oréal Paris cicinizi düşünebilirsiniz :)

* * *

Bu fotoğraf da bonus olsun, Malezya'da çok meşhur bir parfümerinin yaptığı çılgın indirimde, içeride müşterilerle başedemeyen satış danışmanlarının indirimi aşağıya garaja taşıması!

O standın hepsini eve götürmek istiyorum! :)

[Photo Courtesy of Urbanite Diary ]

1 yorum:

fındıkfaresi dedi ki...

Irazcım ben de kazananlardan biriymişim, şimdi öğrendim, çok sevindim. Vesile olduğun için teşekkürler:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.