30.06.2009

Covergirl LashBlast Volume Mascara Yorumu

Rimel maceralarım devam ediyor. Covergirl LashBlast mascara'yı şu blogu yazan hatun her gün kullanıyor çok uzun zamandır. En sonunda dayanamadım, baktım güzel görünüyor, ben de aldım.

covergirl lash blast mascara ürün yorumu makyaj kozmetik


Tombul ambalajda, kendisi de tombul görünen bir rimel bu. Her zamanki gibi yine waterproof olmayanını aldım. Aldığım renkse Very Black.

Rimelin fiyatları çok dalgalanıyor. Ben Ebay'de arttırma ile 5$'a kapattım.

Fırçası, yeni nesil plastik fırçalardan. Bir saplayışta deli gibi rimele bulanıp çıkıyor. Harika bir fırça ama tek bir dezavantajı var, yukarıdaki fotoda fırçanın en sağ ucuna bakın. İşte oraya inanılmaz fazla miktarda rimel birikiyor aynı mürekkep gibi. Bu yüzden uygulamadan önce hep bir peçete ile oradaki fazlalığı alıyorum yoksa gözümde topaklık yapıyor.

Rimel genel olarak çok başarılı. Kirpikleri uzatmaktan ziyade hacim vererek dolgunlaştırıyor. Yalnız benim göz pınarı çevresindeki kirpiklerim aşırı minik olduğundan bu tombul fırça oraya asla girmiyor :)

{Bu sorunu L'Oreal Telescopic Mascara çözdü, onu da bu hafta yazacağım!}

Aşağıdaki fotoda yine ne kirpik kıvırıcı, ne kapatıcı, hiçbir şey yok. Sadece tek kat Covergirl Lash Blast rimel var:

covergirl lash blast mascara ürün yorumu makyaj kozmetik

Bu arada alt kirpiklerime hiçbir zaman rimel sürmüyorum.

{Bu rimel kimlere uygun olur?}

-Hacimli, dolgun kirpikler arayanlara.

-Yeni nesil plastik fırçalardan kullanmayı isteyenlere.

-Bir de XL fırçası sebebiyle kesinlikle büyük gözlülere!

4 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ben de tombul fırça kullanamıyorum, özellikle alt kirpiklere sürülmüyor zaten her yere bulaşıyor :P ebay.com'dan mı aldın Iraz'cım? Ben açık arttırmaya girmeye çekiniyorum bazen Türkiye'ye kargo belirtmemiş oluyorlar ya da kargo çok tutarsa astarı yüzünden pahalıya gelmesin diyorum..

admin dedi ki...

marjo'cum evet ebay'den aldım. ben baştan shipping fiyatını sorup ona göre teklif veriyorum. buy now fiyatları bu rimelin çok değişken 5 diyende var 8 diyen de.

Adsız dedi ki...

Peki bu mascara günün ilerleyen saatlerinde gözün altında siyahlık yapıyor mu? Maybelline volum express kullanıyorum ve volümünü sevmeme rağmen bu sebebten değiştirmeyi düşünüyorum. Bana tavsiyeedebileceğiniz bir rimel var mı?

admin dedi ki...

Bende akma yapmadı gözaltına hiç. Böyle bir sorun yaşıyorsanız waterproof rimelleri deneyin derim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.