13.06.2009

Cosme-de.com Alışverişi: OPI ve Clinique

Cosme-de'den geçenlerde güzel bir alışveriş yaptım. OPI'nin bazı ojelerini ne zamandır denemek istiyordum derken Cosme-de.com'da bu seti gördüm ve gözüm döndü! Onları alırken, Clinique'nin SPF40 ve oil-free olan güneş koruyucusunun da deneme boyunu aldım!

cosme-de.com sitesinden alisverisim

İşte aldıklarım yukarıda..

Altta gördüğünüz dev boy şişe avucum kadar! OPI'nın Start to Finish isimli, hem oje bazı hem de son katı olarak kullanılan (base & top coat) ürünü. Çalışan insan olunca pazar günü sürdüğüm ojenin tüm hafta boyunca beni idare etmesini istiyorum yüzsüzce!

İşte bu ürünle bu mümkün olabiliyor! Çok süper bir ürün ama fiyatı biraz uçuk. Ben paraya kıydım çünkü bu şey beni önümüzdeki yaza kadar idare edecek boyutta! Ciddiyim!
Fiyatı 16$. Buradan aldım.

opi_base_top_coat start to finish

OPI'nin ojelerinin methini duymuşsunuzdur. Harika renkleri ve süper kalıcılıklarıyla meşhurlar. Bu aşağıdaki set, benim çok merak ettiğim renklerin, 13 mL'lik deneme boylarından oluşan bir şirine! :)

Renkler:

Nail Lacquer Lincoln Park After Dark 0.13oz / 3.75ml
Nail Lacquer Lincoln Park at Midnight 0.13oz / 3.75ml
Nail Lacquer Espresso Your Style 0.13oz / 3.75ml
Nail Lacquer Mrs. O'leary's BBQ 0.13oz / 3.75ml

opi_dark_delights_set_1

opi_dark_delights_set_12

Bu alttaki de Clinique'nin SPF40'lı ve oil-free olan güneş koruyucusunun deneme boyu. Sadece 15mL. Ama ben bu tarz ufak ürünleri almayı çok seviyorum. Böylece ürünü beğenmezsem verdiğim paraya hayıflanmıyorum!

clinique_super_city_block

Şimdilik bu kadar.. Ürün yorumları zamanla detaylı olarak gelecek :)

6 yorum:

ozerella dedi ki...

güle güle kullan:)Clinique süpercityblock u bende kullanıyorum.Oilfree olmasına rağmen yağlandırıyor.Tabii cilt tipine göre değişir benim cildimde yaglı.Ama koruyuculugu ve cilde verdiği rengi seviyorum.Bakalım sen beğenecek misin?

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

güle güle kullan Irazcım :)) OPI'ler çok tatlı görünüyor, yorumlarını merak ediyorum. Bazı renklerini pek beğenmiyorlar, galiba fırçası farklı oluyormuş.. Ben de minik boy ürünleri seviyorum, çantada taşımak için çok rahat oluyor :)

hevesli bardak dedi ki...

cosme-de'de bu clinique güneş koruyucusunu ben de görüp merak etmiştim. merakla bekliyorum yorumlarını, ona göre alıcam :p

Adsız dedi ki...

inglot markasını satan alış-veriş siteleri biliyor musunuz ?

admin dedi ki...

ozerella, şu an clinique'nin bu ürününü dört gündür kullanıyorum.

cildimi temizledikten sonra, matlaştırıcı kremden sonra, makyajdan önce sürüyorum, bariz bir yağlandırmasını görmedim henüz ama yapısı biraz ağır gibi. ikihafta kullanayım sonra review'ını yayınlayacağım :)

@marjo, saol canım teşekkürler.. bakalım bugün süreceğim OPI'lerimi, bu hafta beni işte idare edecekler mi görücem :)

@hevesli bardak, ürün değerlendirmesi on güne çıkar. iyice emin olmadan yazmak istemiyorum :)

pinksugar, maalesef. INGLOT sadece park bravo mağazalarında satılıyor bildiğim kadarıyla.

PINK PRINCESS dedi ki...

Irazcım bu bloguna sanırsam ilk yorumum olacak,ve ilk yorumum bir soru olacağı için üzgünüm:(
Canım ben hamileyim doktorum önemli olmadığını söylesede ojede bulunan formaldehid adlı maddenin gebelikte bebek için zararlı olduğunu duydum.Merak ettiğim O.P.I markalı ojelerde bu madde bulunmuyormuş.Bu konuda bir fikrin var mı?Ojelerinin üstünde böyle bir açıklama var mı?Mail atarsan çok memnun olurum abonelik bağlantısı görünmüyor.
pinkprincessmoda@gmail.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.