5.06.2009

Body Shop 2009 Yaz Makyajı İçin Özel Koleksiyon Ürünleri: Hot Brights 2009!

Benim Body Shop koleksiyonlarına özel bir ilgim var. Hem Body Shop'u çok seviyorum, hem de senede birkaç kez çıkardığı yeni makyaj serilerinden birer parça mutlaka hatıra olarak alıyorum. Şimdiye kadar Body Shop özel koleksiyonlarından aldığım her şeyden çok memnun kaldım!

Body Shop 2009 yaz makyajı için Hot Brights isimli küçücük bir koleksiyon çıkarmış. Bazılar çok şirinler ve çok hoşuma gitti, İzmir Body Shop'a bunlar gelir gelmez incelemek için sabırsızlanıyorum!

body_shop_hot_summer_2009

Bu koleksiyon için sunulan GET THE LOOK fotosu yukarıda. Bu makyajda neler kullanıldığını görmek isterseniz şuraya tık tık.

body_shop_yaz_koleksiyonu_2009_

Yukarıdakiler, koleksiyondaki ikili farlar (soldakiler). Sağdakilerse koleksiyondaki ikili allıklar. Kapaklarındaki minik çiçekleri gördünüz mü? Çook tatlılar! İkili pembe allığı fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum.

body_shop_yaz_koleksiyonu_2009

Yukarıda soldaki ikili, Hot Brights Lip Shine ve Cheek Stain. Şeftali tonunda olanı ilgimi çekti, fiyat iyi olursa bunu da alabilirim diye düşünüyorum.

Sağdakilerse koleksiyona özel göz kalemleri. Özel bir farklılıkları olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden bunları es geçebilirim.

Gelelim fiyatlara. Henüz bu ürünlerin TR fiyatı belli değil ama UK fiyatları şöyle:

- İkili Farlar, 6,40 GBP.
- Göz kalemleri, 6 GBP.
- İkili allıklar, 9,60 GBP.
- Cheek & Lip Stain'ler, 7,60 GBP.



Bakalım TR fiyatları ne kadar olacak ve ne zaman gelecek bu ciciler?
Siz bu koleksiyondan hoşlandınız mı? Almayı düşündükleriniz var mı?

Images Credit: The Body Shop UK.

10 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Aynı ürünleri beğenmişiz Irazım.. Allık çok hoşuma gitti özellikle :)

hevesli bardak dedi ki...

Farlarla allıkları ben de görüp bayılmıştım ama 6.40 gbp'den çok fazlalardı, almadım yani. Ambalajları süper ama kullanacağım renkler değil.

admin dedi ki...

@edacım, benimde ama önce gidip denemem lazım ondan sonra karar vericem :)

@hevesli bardak, bunlar thebodyshop.co.uk'de yazan fiyatlar ama TR fiyatları ne olur allah bilir :)

renkler konusunda da ben mutlaka deneyeceğim gelsin, bakalım nasıllar :)

Amethyst dedi ki...

bunlar ankarada ankamalle gelmiş ama fiyatlarını hiç hatırlamıyorum ama normal body shop fiyatlarından çok da farklı değildi:)onların kapaklarındaki çiçeklerin renkleriyle iiçindeki renkler uyumluydu çok şirin duruyolar yani:)

admin dedi ki...

yaa gelmişmii canım ya?

bende yarın bakayım bizim izmire gelmişlermi heycanlandım şimdi :)

Amethyst dedi ki...

Ben çarşamba günü görmüştüm canım hepsinden var mıydı bilmiyorum ama allık ve farlar vardı bi bak istersen forumdakine:)

Aphraell dedi ki...

Şeftali tonlarındaki ikili allık çok cici görünüyor :) Tendeki bronzluk ortanı arttıkça şeftali tonlarında bi allığa ihtiyaç duyar oldum, kaç gr ve fiyatı ne acaba, uygunsa hemen ben de bir tane edineyim, belki Forum Bornova Body Shopta karşılaşırız Irazcım :))

admin dedi ki...

amethyst, fırsat bulup gidemedim ama aklımda!

aphraell, merak ettim aldınmı, ben gidemedim yaa :)

bir demet feslegen dedi ki...

Evet gelmiş canım hafta sonu baktım ve denedim.. Allık 35 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.adaudak için vişne tonunda olan ikiliyi denedim, elime sürdüğüm nasıl bir boya ise çıkmak bilmedi :)Dudakta da tuhaf durdu sanki su gibi :)
Ama ambalajları süper çok şirin

Unknown dedi ki...

bugun gidip inceledim bende bu koleksiyonu. alliklarin acik kismi inanilmaz acik durdu bende beyaz gibi hatta.. cok garipti ama duo cheek&lip stain e bayildim ama onda da cheek kismi kirmizi olani begendim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.