30.06.2009

Body Shop Hi-Shine Lip Treatment Swatch (Uygulama)

Bu da bugünün bonusu olsun. Body Shop Roseflower 1 ruj üzerinde, Body Shop'un en sevdiğim ürünlerinden biri olan Hi-Shine Lip Treatment. Çok güzel parlıyor! :)

bodyshop_hishine_lip_treatment

8 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Gerçekten ışıl ışıl :)))

Lighter-N dedi ki...

Merhaba!Son postlarda hep mascara denemeleri yaptığınızı gördüm ve henüz denemesini yapmadıysanız bir ürün tavisye etmek istiyorum: Diordan Diorshow...Backstage olanı değil, normal diorshow balck olanından çok memnunum, ben de hemen hemen her markayı denedikten sonra topaklanmayan, yapışmayan, ağırlaştırmayan, hem uzatan hem dolgunlaştıran ve -benim için önemli bir kriter olarak- fırçası plastik olmayan bu üründen çok memnun kaldım ve 5. kez aynısından ladım demek ki olmuş mu?Olmuş:))))Belki bunu da denemeyip yazmak isterisniz....

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

gloss benim zayıf noktam! hele ki böyle parlayan bir gloss! yarın erken çıkıp TBS'ye uğricam :D zaten mac'in yeni koleksiyonu geldi mi diye bakıcaktım, hemen yan mağazada TBS'den bu gloss alınaaa :P

admin dedi ki...

ebvata, evet çok nefis bir ışıltısı var :)

lighter-N, öneriler için çok teşekkürler! Diorshow mascara çok kişiden methini duyup da deneyemediğim bir ürün. Açıkçası fiyatının biraz indirime girmesini bekliyorum strawberry'de ;) Şu sıralar çok fazla değiştirdiğim, çabuk bitirdiğim ve sıcaklarda çabuk kurudukları için ucuz marka arayışındayım da ;)

marjo, bu serinin gloss'ları harika! bu resimdekinin rengi hangisi bilemedim çünkü silinmiş üstünden, peach'li birşeydi sanırım. tek dezavantajı da tüpte olması, ancak günlük kullanılıyor ama içinde minik glitter'lar var ışıl ışıl pek güzel :) bu arada tbs'de birçok üründe %50 indirim var, belki öyle denk getirirsin ;)

Unknown dedi ki...

Amaneyy bu ne güzellik ♥

Body Shop seni maaşa bağlasın kuzum, vallahi billahi;)

Unknown dedi ki...

inanılmaz guzel durmus!!! bayıldım.. peki nemlendirmesi nasıl?

admin dedi ki...

justmakeup, ruj çok güzel çünkü ;)

yaa valla, zaten çıkmıyorum ben oradan ;)

hello kitty, inanılmaz nemlendiriyor, yumuşacık, bir de yakmıyor ama kesinlikle dolgunlaştırıcı etkisi var.. tavsiye ederim..

Shopaholic dedi ki...

Çok güzel görünüyor canım bayıldım!
Yazın böyle renkleri kullanmayı çok seviyorum..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.