25.06.2009

Braun Silk-Epil Xpressive 4.Gün Soruları

Braun Özgürlük Hareketi'nde 3 günü geride bıraktık. Cevaplarınız ve gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim.

Unutmayın, bugün de her iki soruya birden doğru cevabı veren ilk on kişi finalist olmaya hak kazanacak! Doğru cevapları, makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine gönderiyorsunuz :)

İlk Sorumuz:

{Cevabı bulmak için buraya tıktık}

Yeni Braun Silk-épil Xpressive’in üzerinde bulunan, karanlıkta bile epilasyon yapmanıza yardımcı olan ışık sisteminin adı nedir?

a) Smartlight
b) Cleverlight
c) Brainylight


İkinci sorumuz:

Konuk ettiğimiz bugünkü ünlümüz, bence çook alımlı bir hatun. Kendisi, dünyada meşhur bir şarkıcı ve bir çok popüler hit'e imza atmış birisi. Müzik hayatının başlangıcında, Destiny's Child grubunun solisti olan bu hanım, son dönemlerde "If I Were a Boy" isimli şarkısıyla bol bol kulağımıza hitap etmekte.

Kalın bacakları yüzünden sürekli eleştirilen hanım kızımız, "Crazy in Love" şarkısı ve klibiyle, 2003 yılında defalarca MTV ödüllerini kazandı. Pepsi'nin Yüzü de olan bu şarkıcı, ülkemizde de beğenilerek takip ediliyor.

Normalde alımlı yüz hatlarıyla dikkat çeken güzel, sağ karede korkunç makyaj hatalarıyla karşımıza çıkıyor. Beyaz yüzü, abartılı ruju ve kötü saç rengiyle aslında hiç kendisine benzemiyor. Peki kimdir, bu korkunç makyja hatasını yapan ünlü şarkıcı?
Cevaplar, makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine! :)

1 yorum:

rusi dedi ki...

gönderdim cevabı bugün umarım listede olurum...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.