11.06.2009

L’Oréal Paris'ten Ürün Kazanma Fırsatı – Güzelliğin 100. Yılı !

{Yarışmamız sonlanmıştır, ilginize çok teşekkür ederiz!}

* * *

Bugüne kadar şu veya bu şekilde, makyaja ve güzelliğine meraklı olup da L’Oréal Paris ürünlerini denemeyen kadın yoktur sanıyorum.

L’Oréal, benim hayatıma ilk giren kozmetik markalarından birisi denilebilir. Işıl ışıl rujları, kaliteli ve ekonomik sayılabilecek ürünleriyle çoğumuzun makyaj çantasında yerini bulan bir marka, L’Oréal Paris.

Peki, L’Oréal Paris’in 100. yıldönümünü kutladığını ve bu sebeple bizim blogumuz okurlarından, talihli on kişiye çeşitli ürünler hediye edeceğini biliyor musunuz? Süpriz! Şaşırdınız değil mi? ;)

Şimdi önce biraz L’Oréal Paris’in basın bültenine göz atalım:

L’Oréal Paris; tüm dünyada güzelliğin doğumgününü, 100. yıldönümünü kutluyor. L’Oréal Paris; tam 100 yıldır, lüks ve yenilikçi bir dokunuşla insanların hayatına güzellik katarak fark yaratıyor.

Fransız kimyager, Eugéne Schueller’ in 1909 yılında, Paris’ de ufak bir apartman dairesinde, saç boyası icadı ile yarattığı L’Oréal markası, bugün tüm dünyada, 130 farklı ülkede 60 binin üzerinde çalışanıyla, dünyanın kozmetik devi ve güzelliğin bir numaralı markasıdır. Kurucusu, büyük bir bilim adamı olan L’Oréal; bugün de araştırma ve geliştirmeye verdiği büyük önemi; 16 farklı araştırma merkezinde, 600 milyon euro nun üzerinde ar-ge yatırımı ve dünyanın dört bir köşesinde yaşayan etnik grupların farklı cilt, saç ve yaşam alışkanlıklarını analiz ederek geliştirdiği, her yıl 600’ dan fazla patentli buluşu ile göstermektedir.

L’Oréal’ in 26 global markasının en büyüğü olan, L’Oréal Paris; saç bakımı, cilt, vücut ve güneş bakımı, saç boyaları ve saç şekillendiricileri ile renkli kozmetik kategorilerinde uzmanlığa sahiptir. L’Oréal Paris; yenilikçi karakteri, teknolojik yatırımları, trendleri yöneten ve yaratan buluşları ile dünyanın bir numaralı güzellik markasıdır. L’Oréal Paris; geniş ürün gamı ile güzelliğin hem sofistike ve göz kamaştırıcı yanını; hem de geniş dağıtım alanı ve ulaşılabilir lüks tüketim stratejisi ile sağlıklı ve çözüm üretici uzmanlığını dünyadaki bütün kadın ve erkeklerin hizmetine sunar.

Harika değil mi? Bir marka kurup, onu uzun yıllar boyunca, dönüşen trendlere adapte etmek ve hala pazarda öncü olabilmek!

Şimdi gelelim işin keyifli kısmına! L’Oréal Paris’in Makyaj Çantam okurları için düzenlediği ödüllü yarışmaya!

Aşağıdaki soruya doğru yanıt veren 10 kişi, L’Oréal Paris’ten çeşitli hediyeler kazanacak! Ürünler süpriz, şansınıza kızlar! :)

L`Oréal Paris`in dünyaca ünlü imzası ”Çünkü Ben Buna Değerim” ilk defa hangi markası için kullanılmıştır?


a) Color Riche Ruj
b) Preference Saç Boyası
c) Elseve Şampuan
d) Derma Genesis Ailesi
e) Revitalift Ailesi


Cevap için ipucu: http://www.100yillikguzellik.com/ adresinde araştırma yapabilirsiniz ;)

Nasıl katılacaksınız?

Yukarıdaki sorunun cevabını; Ad, soyad, yaş, mail adresi, posta adresi ve telefon bilgilerinizle beraber, info@makyajcantam.org adresine göndereceksiniz. Doğru cevabı gönderen ve iletişim bilgileri eksiksiz olan 10 talihli, süpriz L’Oréal Paris ürünlerinin sahibi olacak!

Kimin kazandığı nasıl belirlenecek?

Doğru cevabı veren ve iletişim bilgileri eksiksiz olan tüm katılımcılar, rastgele karıştırma aracı olan List Randomiser aracılığıyla sıralandırılacaktır. Sıralamada ilk 10’a denk gelenler, hediye almaya hak kazanacak! :)

Kurallar & Diğer Bilgiler

Ad soyad, telefon, adres, yaş, e-posta gibi iletişim bilgileri eksik olan adayların başvurusu geçersiz olacaktır.

Ödül kazanan 10 talihlinin iletişim bilgileri L’Oréal Paris ile paylaşılacaktır.

Yarışma için doğru cevaplarınızı, 18 Haziran Perşembe, saat 24.00’e kadar gönderebilirsiniz. Kazanan talihliler, 19 Haziran Cuma günü Makyaj Çantam’da duyrulacaktır. Herkese bol şans!

8 yorum:

Hacer Sayıner dedi ki...

Süper süper süperrrr
Cevabı yolladım bileeeeee
Herkese iyi şanslar ^_^

Gönül Ö. dedi ki...

2 yıldır blog izleyicisiyim.uzun zamandır sizin blogunuzuda takip ediyorum ama ilk defa bir blogda yarışmaya katılıyorum çok heycanlandım şimdi ama.cevabımı yolladım umarım doğrudur.1 ay sonra evleniyorum L'oreal den bana düğün hediyesi olur belki.Sevgiler...

Laçin Tenel dedi ki...

ben de gönderdim :=))

tweety dedi ki...

ben çok şansızım bu konularda ama belki diye bende yolladım :)

babyangel dedi ki...

gönderdim bende:)

cetubi dedi ki...

bende gönderdim :D herkese iyi sanslar...

efe dedi ki...

teşekkürler bende şansımı denedim hayırlı olsun şimdiden kazananlara :)
bol şanslar..

Unknown dedi ki...

Gönderdimm.. Herkese bol şans.. :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.