26.06.2009

Braun Silk-Epil Xpressive 5.Gün Soruları - Finalist olmak için son şans!

Braun Silk-Epil Xpressive ile Özgürlük Hareketi'nde sona çok yaklaştık. Heyecanla bekliyorum bu şahane aleti kimin kazanacağını :)

Bugün soracağım her iki soruya birden doğru yanıtı vererek, makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine gönderen ilk on kişi, son kez finalist olma şansını yakalayacak!

Lütfen e-posta gönderirken her iki sorunun da doğru cevabını yazmayı unutmayın!

Gelelim ilk sorumuza:

{Cevabı bulmak için buraya tıktık}

1) Yeni Braun Silk-épil Xpressive’in tüy alma sisteminin adı nedir?

a) Self Lift
b) Hair Lift
c) Body Lift

İkinci Sorumuz:

2) Bu kez karşınıza, eminim ki hepinizin çok iyi tanıdığı, çok sevimli bir Hollywood oyuncusuyla çıkıyorum. 50 First Dates, Charlie's Angels, Donnie Darko, Music and Lyrics ve benim bayıldığım bir film olan He's Just Not That Into You isimli yapımlarda rol alan bu sevimli oyuncu, sağ karede gerçekten çok kötü bir makyajla karşımıza çıkıyor. 2007 yılında PEOPLE dergisi tarafından dünyanın en güzel kadını olarak da seçilen aktrist, Saturday Night Love şovunu 7 yaşında sunmuştu.

Normalde yumuşak ten rengi ve doğal makyajıyla (solda) görmeye alışık olduğumuz oyuncu, nedendir bilinmez sağ karede pudrayı ve kırmızı ruju abartmış. Geyşa rolü mü üstlenmek istedi bilmiyorum ama bu makyaj ona gerçekten yakışmamış. Kimdir bu makyaj hatasını yapan oyuncu?

Cevaplar, makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine, sonuçlar akşam açıklanacak. Herkese bol şans diliyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

inşallah bugun ilk 10 girerim:D

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

mimledim seniiii =)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.