21.06.2009

Braun’dan Özgürlük Hareketi ve Ödüllü Yarışma Fırsatı!



Güzelliğine düşkün biz tüm kokoşların bitmeyen problemlerinden birisi şüphesiz tüylerden kurtulmak için harcadığımız zaman. Hele şimdi yaz geldi, sürekli aklımız bacaklarımızda. Kısa etekler, şortlar çok moda ama elbette tüylerden eziyetsiz ve izsiz bir şekilde kurtulduğumuzda!

İşte bu süreci şimdiye kadar açık arayla gördüğüm en iyi epilatör olan Braun Silk-epil Xpressive ile acısız ve mutlu atlatmak öyle kolay ki! Şaka yapmıyorum, bu minik alet, sanki biz kadınların epilasyon sırasında çektiği sıkıntılar incelenerek, özenle hazırlanmış. Bakın kullananlar neler demiş yeni Braun Silk-epil Xpressive hakkında:

Hanife Ö.

Tam tahmin ettiğim gibi; "su gibi epilasyon"... Beni en cezbeden yanı su altı kullanım olduğundan, ilk denememi hemen duşta yaptım. Kuru epilasyona göre çok daha hızlı, çok daha temiz ve çok daha acısız bir tecrübe yaşadım. Bir kere su ile kullanım kesinlikle makinenin kayganlığını artırıyor ve bu durum kesinlikle zaman avantajı sağlıyor. Özellikle ılık su altında acı hissini ve tahrişi minimuma indiriyor, dolayısıyla acı hissi de büyük oranda ortadan kalkmış oluyor. Duş tecrübesinin yabana atılmayacak yanlarından biri de temizlik :) Her şey suyla birlikte akıp gitmiş oldu... Kimseden kaçmadan, ses çıkar mı diye korkmadan, sular eşliğinde tertemiz oldu bacaklarım :)

Nisanur G.

Braun SilkEpil Xpressive'e dünyanın en etkili epilatörü demekte çok haklısınız. SilkEpil’in cımbız sistemi müthiş ve çok iyi sonuç veriyor. Daha önce kullandığım epilatöre göre çok daha güçlü ve çok daha hassas bir epilatör. Artı, tüyleri alırken cildi tahriş etmiyor. Epilatörün ışıklı olması büyük avantaj sağlıyor. Bazen gün ışığında epilasyon yaparken bile bazı küçük tüyler gözükmüyordu. Artık gözden kaçmaları imkânsız. Tüyleri alırken sürekli aynı bölgeden geçmeme gerek kalmadan hızlı sonuç alıyorum. Masaj sistemi sayesinde, cilt altına batmadan tüyleri daha kolay çıkartıp alabiliyor. En çok bu özelliğini seviyorum ben. Sanırım bunda masaj sisteminin payı büyük. Epilatörün döner başlıkları sayesinde pratik bir kullanımı var. Kablosuz ve şarj edilebilir olması çok iyi. Gündüz elektrik kesilse bile epilatörüm sayesinde epilasyon yapabilirim. Tatil sırasında kullanım için de çok iyi. Islak kullanımda da mükemmel sonuç veriyor. Süper bir düşünce. Artık epilasyonda acıya son. Epilasyon değil de sanki suda bacaklarıma masaj yapıldığını hissettim. Tabii ki bu epilatörü çevremdeki herkese öneriyorum. Bu ürünü merak eden ve arayan insanlar için öncelikle sitesine girip reklam filmini izlemelerini tavsiye ediyorum. Bir de size yazdıklarıma bakın diyorum 


Nafia Ö.

En çok beğendiğim özellik kablosuz oluşu. Hayatıma özgürlük kattı diyebilirim. Kesinlikle çok daha az acıtıyor. Işıklı sistemi en ufak tüyleri görmeme yardımcı oluyor. Diğerlerine göre çok daha kolay temizleniyor. Çok daha estetik bir tutuş sağlıyor. Ürünü cep telefonu gibi şarj edip kullanmak evin her köşesinde kullanım kolaylığı sağladı bana. Kesinlikle suyun rahatlatıcı etkisiyle bir bileşim sağlıyor ve işleri kolaylaştırıyor. Özellikle soğuk su altında acı hissi oldukça azalıyor. Kesinlikle öneririm. Ürünün görünüşü, kolay tutuluşu, başlıklarının çokluğu, üzerinde simlerin oluşu ve hızı diğerlerinden üstün kılıyor Braun'u.

ÖZGE A.

Gelelim Braun Silk-épil Xpressive ile olan deneyimime... Bir iş seyahati için yurt dışına giderken hemen attım çantama Braun Silk-épil Xpressive'i. Su altında kullanabilmek müthiş bir özgürlük! Ne ekstra zaman harcamaya gerek var, ne de ekstra bir mekân aramaya... Duşta kullanılabilen ve kablosuz olan bir epilatör gerçekten de çok pratik... Kesinlikle en beğendiğim özelliği bu. Şu anda kullandığım tüy alma yöntemi ile kıyaslarsam daha pratik olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca su altında kullanmak, normal şartlarda kullanıma göre acı hissinin oldukça azalmasını sağlıyor. Seyahatler için mükemmel bir ürün, özellikle benim gibi kendini aniden yollarda bulanlar için...

Benim gibi çok yoğun çalışan ve epilasyon için çok zaman ayıramayan herkese bu ürünü özellikle öneririm. Artık epilasyon duş almak kadar kolay:)


BAHAR D

Kablosuz olması, suyun altında rahat kullanılması, şarjlı olması, istediğiniz yerde epilasyon yapmaya imkân veriyor ve özellikleri saymakla da bitmiyor. Süper bir ürün, hayatımdaki değişikliğe gelince çok şeyler değişti diyebilirim. Neden mi? Genelde Türk Halkı olarak aile yapılarımız küçük bir ev, sıcak bir yuva. Ben de öyle kalabalık bir aile içinde yaşıyorum, kendime ait bir odam yok. Önceki tüy alma yöntemlerini rahat kullanamıyordum çat kapı biri giriyordu. Şimdi banyoda Braun Silk-épil Xpressive rahatlığı yaşıyorum ve çok mutluyum.

Hepsi, Braun Silk-épil Xpressive sayesinde. Suyun altında tüylerin nasıl alındığının farkında bile olmuyorsunuz. Suyun rahatlığı, Braun Silk-épil Xpressive esnekliğiyle birleşiyor. Tüm çevreme Braun Silk-épil Xpressive öneriyorum. Onların da bu güzel mucize ile tanışmasını istiyorum ve bu zevki onlar da tatsın.


O zaman bir reklamını izleyin bu harika aletin!





Özendiniz ve bu işlevsel epilatör sizde de olsun istiyorsunuz değil mi? İşte süprizim bu noktada devreye giriyor.

Braun, Makyaj Çantam okurlarından birisine bu süper aleti kazanma fırsatı sunacak. Nasıl mı, keyifli bir yarışmayla!

Nasıl katılacaksınız & kazanacaksınız?

22-26 Haziran tarihleri arasında, ünlüler dünyasından, güzel ünlüleri çirkin hale dönüştüren ve bu halleriyle kameralara yakalanan bazı ünlülerin berbat makyajlı hallerini ve Braun Silk Epil epilatörle ilgili soruları yayınlayacağım. {Braun sorularının doğru cevaplarını bu adreste bulabilirsiniz: http://www.braun.com/tr/silk-epil/index.html#/product/ }

Her gün bu ünlünün kim olduğunu ve Braun sorusunun ikisine birden doğru yanıtı makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişi, 27 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 11.00’de sorulacak soru için finalist olacaktır. (Her gün ilk 10 kişi, toplamda 50 finalist). Cumartesi günü sorulacak soruya ilk ve eksiksiz yanıt veren kişi Yeni Braun Silk-épil Xpressive kazanacaktır.

Katılım Koşulları

• “Braun Özgürlük Hareketi” programının http://www.makyajcantam.org adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek yarışması (Yarışma), http://www.makyajcantam.org ve DenedimBiliyorum.com adresli siteler tarafından düzenlenmektedir.

• http://www.makyajcantam.org üzerinde yürütülen yarışma katılımcıların her gün sitede yayınlanacak defile fotoğraflarının hangi ünlüye ait olduğunu çoktan seçmeli şıklar arasından bulma ve Braun Sil-épil Xpressive için sorulan soruyu doğru tahmin etme üzerine kurgulanmış ödüllü bir yarışmadır.

• Yarışmaya katılmak isteyen katılımcıların, her gün sitede yayınlanacak yüzlerinin bir kısmı blurlu ünlü fotoğraflarını hangi markaya ait olduğunu ve Braun Silk-epil Xpressive hakkında sorulan soruları tahmin edip makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine adı soyadı ile birlikte mail atmaları gerekmektedir.

• Her gün 2 sorunun cevabını da doğru tahmin eden ilk 10 kişi, 27 Haziran Cumartesi günü finalist olmaya hak kazanacaktır.

• 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.

• “Braun Özgürlük Hareketi” programı için hizmet veren firmaların çalışanları ve http://www.makyajcantam.org editörü yakınları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

• DenedimBiliyorum.com, kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

• DenedimBiliyorum.com, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.

• Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

• Katılımcı, ödüle hak kazanabilmek için, blogda adı yayınlandıktan sonra makyajcantam.yarisma@gmail.com mail adresine ad, soyadı, telefon numarası ve ev/iş adresini göndermek zorundadır.

• http://www.makyajcantam.org adresinde yapılacak olan Braun Özgürlük Hareketi programı 22.06.2009 tarihinde saat 10:00’da başlayıp 27.06.2009 saat 12:00’de sona erecektir.

• Cumartesi günü finalist olmaya hak kazanan her günün doğru cevabını veren ilk 10 kişi (toplamda 50 kişi) için 27 Haziran 2009 saat 11:00’de bir soru sorulacaktır. 12:00’ye kadar ilk doğru yanıtı makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine gönderen katılımcı Yeni Braun Silk-epil Xpressive kazanacaktır.

• Yarışmaya katılanlar, tüm şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.


Bütün bu bilgilendirmelerden sonra, ilk günün sorularına geçelim! Herkese bol şans!



1) Popüler şarkılarıyla olduğu kadar, fiziğiyle de dikkatleri sürekli üstüne çeken bu Latin şarkıcının ikiz bebekleri var. Bebeklerinden sonra ortada görünmeyi biraz azalttıysa da, o hala bir ikon ve giydiği kıyafetleri, makyajı ve güzel fiziğiyle kadınların genellikle çok özendiği bir şarkıcı. Marc Anthony ile evli ve Maid in Manhattan isimli filmde oynayarak hepimizin pembe hayaller kurmasına sebep olmuştu. Şu an The Back-Up Plan isimli bir filmde, hamile bir bayan rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bu fotoğrafında, gereğinden fazla yavruağzı bir renk kullanarak dudaklarını soluklaştıran ve kurşuni renkteki göz makyajıyla yüzünü soluk hale getirip kendini çirkinleştiren bir makyaj hatası yapmış. Sizce bu kötü makyaj hatasını yapan ünlü şarkıcı kim?

2) Yeni Braun Silk-épil Xpressive ağdaya göre kaç kata kadar daha fazla tüyü alır?

a) 5
b) 2
c) 7


Cevaplarınızı, makyajcantam.yarisma@gmail.com adresine bekliyorum!

2 yorum:

özlem taban dedi ki...

yeni braun silk_epil şarjlı kullanımı, ve diğer ağdaya göre 7 kat daha fazla tüy alması öncelikli tercihim.

acısız su altında kullanılması duş keyfinin yanında istenmeyen tüylerinizdende kurtulmak bir taşla iki kuş vurmak gibi birşey... duş keyfiyle birlikte bir de braun silk_epil xpressive ayrıcalığını yaşayarak bayanların en büyük derdi tüyler den kurtulun ...

Hatice DOĞAN dedi ki...

ya ben fiyatını merak ediyorum ne kadar lütfen cvplayın yeni bir braun alıcam da

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.