7.12.2011

Bioderma Sebium Exfoliating Jel


Gün geçmiyor ki siyah noktalar başımıza musallat olmasın. Hele benim şu burnumun ucu ve burnuma birleşen yanak kenarlarım inanılmaz derecede siyah noktadan çekmekte.

Bu bölgede gözeneklerim zaten geniş, peeling kullanmayı ihmal edersem bu boşluklar hemencecik siyah noktaya dönüveriyor. Bu yüzden ben haftada 3-4 kez mikrogranürler içeren temizleyicilerle yüzümü yıkamayı, sadece jel ürünlere tercih ediyorum.

Bu kategorideki favorim yıllardır Lancome Exfoliance Clarte idi. Ama artık ondan daha iyi bir ürün buldum: Bioderma Sebium Exfoliating Gel. Cildi yaralayıp yormadan arındırma işini çok güzel gerçekleştiriyor. Sonrasında tahriş olmuş bir cildim olmuyor ve ekstra neme ihtiyaç duymuyorum.

İçerisindeki granürler oldukça ince, zaten bunlar ne kadar ince olursa o kadar hatır-hutur hissinden uzak oluyor. Gerçekten başarılı, şu sıralar severek kullanıyorum.  

Bu arada Bioderma sanırım benim için 2011'in en iyi cilt bakım markası oldu. Gerçekten şimdiye kadar bu markadan ne denediysem beğendim. 


14 yorum:

Tuçe Köngül dedi ki...

Anlata anlata bitiremediğim peeling bu! Her daim hastasıyım bir sürü kutu bitirdim! :)

Asortik dedi ki...

Merhabalar,
Kusura bakmayın ama sizin gibi birkaç blog daha var böyle bol izleyicili ve bol sponsorlu (yani firmaların sık ürün gönderdiği) o yüzden artık şahsi yorumunuz mu yoksa sporsorunuzun katkılarıyla gerçekleşen ürün tanıtımı mı artık ayırt edemiyorum. Bir yerden sonra samimi gelmiyor, o yüzden çok profesyonelleşen blogları dikkate almamaya da başladım diyebilirim. Örneğin fark ettim ki özellikle bioderma ürünleriniz çoğunlukla onlineeczanem tanıtımlı oluyor, o sitede birkaç bloga böyle ağırlık vermiş durumda, gerek çekilişlerle gerek ürün yollayarak reklam kokan hareketler... Hayır site reklamını yapsın hiç önemli değil ama ben almadan önce bir ürün hakkında yorumlar okumak istersem neti ve blogları araştırırsam ve okuduğum postlarda ürün arkası sürekli bir siteyi görürsem nasıl objektif yorum mu diye düşünmeden bakabilirim bilemiyorum. Sadece bu site diye değil, örn: bir clinique'de blogger'lara ürün yollayabiliyor -yollasında- ama sıklıkla ve sürekli vurgulanırsa al gülüm ver gülüme dönüşmesi veya bu görünümü alması kaçınılmaz yani. Bunlar şahsi gözlem ve görüşlerim, herhangi bir art niyatle veya yıkıcı yaklaşımla yazılmamıştır onu da belirtmek isterim...

admin dedi ki...

sevgili adsız, ben sponsorlu yazıları altında MUTLAKA belirtirim, geri dönüp altlarında okursunuz.

ben bioderma ürünlerini onlineeczanem reklamlara başlamadan yaklaşık bir yıl kadar önce kullanmaya başladım, bu ürünü de her gün iki kere cildime sürüyorum.

bu ürünü onlineeczanemden ücretsiz olarak aldıktan sonra o siteden dön
üp bir dünya sipariş verdim, çünkü o kadar hediye veren başka bir site bulamadım, bulabilirseniz söyleyin oradan da alışveriş yapayım.

elbette kendi fikriniz, dilerseniz peelingle ilgili yazdığım herşeyin uydurma olduğunu ve bioderma'nın kötü bir marka olduğunu düşünebilirsiniz.

bakimblog dedi ki...

asortik, ben de bir blog yazarıyım ve ürün deneyimlerimi yazarken uzun süre kullanmış olmaya dikkat ediyorum. ama dediğin gibi yapan, sırf hediye geldiği için iyi yorumlarda bulunmak zorunda hisseden bloggerlar oldugunun da farkındayım. ve hatta birine dun bu konuda yorum yazdım ama yayınlamadı. sansur yaptı bir nevi. ben de o kısıyı izleyemeyi bıraktım.
makyaj cantam , bu konudaki objektifliğin için teşekkür ederim, olumlu ya da olumsuz herkesin fikrini paylasmasına ızın verdigin için de :)

PINKY FASHION dedi ki...

denemeye değer

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

Bende bir blog yazarıyım makyaj çantamı severek okuyorum.Tüm bloğunu incelediyseniz gönderilen ürünlerden beğenmediklerinin olduğunuda yazmıştır kendisi.Şimdiye kadar onun önerileriyle alıpta memnun kalmadığım herhangi bir ürün olmadı.Demekki "al gülüm ver gülüm" değil sadece olay..Blogları daha dikkatli okuyup yorum yapalım bence..
MC tşkler post için bende gözenekten çok çekiyorum cildimi yğlandırmayacak ince granüllü peeling etkili bi ürün arıyordum.Kesinlikle deneyeceğim :)

OnlineEczanem dedi ki...

Herkese merhabalar,kendim onlineeczanem reklam,kampanya ve internet sorumlusuyum.Öncelikle bioderma ürününün kalitesinin tartışılmaz olduğunu söylemek istiyorum.Eczanemizde bir cok marka ürün varken biodermayı önerme amacımız ürünün nasıl %kaç iskontoyla geldiği değil müsterimizin memnuniyetini baz alıyoruz.Bugüne kadar hiç bir müsterimizin bioderma ile ilgili şikayetini duymadık bunu objektik olarak yazıyorum.ikinci bir konu makyaj çantası bloger sahibine alışverişlerinde gönderilen hediye ürünleri burada taipçileriyle paylaştığı için kendisine onlineeczanem.com olarak teşekkür ediyoruz.Son 1 ayda takip sayısı ve online takipçisi fazla olan blogerlarla bir kampanya düzenledik.Kampanya içeriğinde gönderdiğimiz ürünü önce test edip sonra blogugunda objektif olarak bütün okuyucularıyla paylaşmasını istedik ve takibe alğımız bloglarda ki okuyuculardan olumlu yorumları hem blogumuzda hem bloglarda hemde mail olarak okumuş olduk.

Sayın Asortik sizede oncelıkle yorumunuz için teşekkür ederiz olumlu,olumsuz her yorumun bizim için ne kadar önemli olduğunun farkındayız.Biz onlineeczanem.com olarak mutlaka reklam ve kampanyalar düzenlemek için çalışmalar yapmak zorundayız,eğer elimizde imkanımız mevcut ise ve bunu hızlı bir şekilde onlineeczaneme yansıtabiliyorsak bu bizim için en güzel reklamdır.Reklam ve tanıtım yapılmadan önce ürünlerin denenmesi ve sonucunda paylaşılması bizim için çok önemlidir blogerlarında kendi bloglarında ürünleri kullandıktan sonra tarafsız bir şekilde takipçilerine postu yayınladğını düşünüyorum.
Bir çok blogta kendi sitemizle ilgili olumlu ve kimi internet sitesi sahiplerinin bloglarda yaptığımız kampanyaları karalayıcı notlar düştüğünü blog sahipleri tarafından bilmekteyiz.Bu yorumunuzun bu amaçla yazılmadğını düşünmek istiyorum.

Onlineeczanem.com olarak;

Müşteri Odaklı Olmak

•Müşteri için iyi ve doğru olana yönelik çalışmak

•Sadelik
•Samimiyet
•Tutarlılık

Değer Yaratmak

•Etkinlik ve Verimlilik
•Dürüstlük-Güvenilirlik
•İnsanlara ve Çevreye Saygı


Birlikte Başarmak

•İçtenlik ve Açıklık
•Yaratıcılık
•Sürekli Gelişim

misyonumuz ve çalışma şeklimizi en iyi şekilde yansıttığımızı düşüyoruz.

smyrnian dedi ki...

Sevgili mc

ben de sana bi peeling tavsiye edermisin diye soracaktım. Çok teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Bu ürünü siz mi satın aldınız? yorumlamanız için hediye mi geldi?

admin dedi ki...

öncelikle herkese yorumu için teşekkür ederim.

şimdi gelelim sorulara.. ben onlineeczanem deneyimim ile ilgili ilk yazıyı burada yazmıştım, sanırım gözünüzden kaçtı, yazı bitiminde de bir ADVETORIAL ifadesi var:

http://www.makyajcantam.org/2011/11/bioderma-online-satin-al.html

Fakat ben zaten bu kadar zamandır bioderma ürünlerini kullanıyordum, bu peeling'e de sevdiğim için ayrıca yer verdim.

Onlineeczanem bana tanıtım olarak bu ürünleri gönderdikten sonra ben sitedeki fiyat ve promosyonları uygun bulup gidip siteden alışveriş yaptım bunu site sahiplerine bile sormadan, ayrıcalık istemeden, yaptım, zira arkadaşlarımla beraber aldık, o ürünlerden de ilerleyen günlerde bahsedeceğim. cebimden para çıkarak aldıklarım objektif bulunur sanırım.

sonuç olarak bu yazıya gelen yorumlar beni oldukça üzdü ve yıprattı. dilediğinizi düşünmek şahsi kanaatinizdir, ama ben emek ve sevgiyle hazırladığım bu blogdaki yazılar hakkında böyle düşünülünce üzülüyorum maalesef.

bu konu hakkında daha sormak istedikleriniz varsa lütfen çekinmeyin.

Gözde dedi ki...

Benimde cildim aynı şekilde gözenekli ve alerjik. Bioderma ürünlerini uzun bir süredir kullanıyorum. Güneş kremi Photoderm max 50+, nemlendirici sebium mat tinted ve sensibo h2o hepsinden çok memnunum. Peelinng için bu ürünü deneyebilirim :D Teşekkür ederim Makyaj çantam

Ayşen Özkaran dedi ki...

Sevgili M.C. öncelikle belirteyim yaklaşık 1.5 yıldır seni okuyorum.Deneme konusunda nezaman seni okusam ve alıp denesem hep çok memnun kaldım.Çatlak sesler herzaman var ve olacaklar. Sen bunca işinin yanında yazılar yazıyor deneyimlerini paylaşıyorsun gizli bir takipcin olarak teşekkür ederim...

nrdn dedi ki...

MErhaba MC, ürünü günde 2 kez kullandığını yazmışsın, oysakı ben haftada 2 defa kullanılması gıbı bır tabır hatırlıyorum urunun ambalajında, bu kadar sık kullanım cıldını yormuyor mu? ben de bu urunden cok memnunum hatta ben de onlineeczane den aldım ve suan 2. tupu kullanıyorum. sevgiler nrdn

Unknown dedi ki...

temizleyiciler konusunda bioderma kendini aşmış, kullanıpta memnun kalmayan görmedim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.