2.12.2011

Benefit Türkiye'den Yılbaşı Hediyesi!

Yeni Yıl Çanları Bene-Sever İçin Çalıyor!


Yılın bu son ayında, etrafı saran çam ağaçlarının birinin altında seni, kocaman, içi 400 TL değerinde Benefit ürünleriyle dolu bir hediye seti bekliyor!

Ona sahip olmak için tek yapman gereken 3 Aralık Cumartesi gününden itibaren, 17 Aralık Cumartesi gün bitimine kadar Benefit Türkiye Facebook veya Benefit Twitter Türkiye hesaplarını beğenip/takip edip, aşağıdaki sorunun cevabını bu yazıya yorum olarak girmek! Zorunlu değil, ama dilerseniz Makyaj Çantam Facebook sayfasını da yeniliklerden haber almak için takip edebilirsiniz!

Yorum yazarkan size ulaşabileceğim geçerli bir email adresinizin google profilinizde görünür olmasına, eğer görünür değil ise mutlaka yorumunuzda bulunmasını rica ediyorum, yoksa kazansanız bile size ulaşamam.

Benefit Cosmetics'in kurucularının ismi nedir?
(Doğru cevabı Facebook sayfasında bulabilirsiniz!)

Yarışmada ikinci bir şans olarak, www.facebook.com/benefitcosmeticsturkey adresindeki aktivite görselinin altına da Benefit Cosmetics’ in kurucu isimlerini yorum olarak yazabilirsiniz.

Talihli 1 KİŞİnin Random.org aracılığı ile belirleneceği 2011 yılının bu son aktivisinde, hediye gönderimi Türkiye içi ile sınırlıdır.

Bol Şans Bene-Sever ;)