30.12.2011

Taze bittiler.. #20

bittiler_aralik 

1. Body Shop Raspberry Body Lotion: Kendisini çok sevmeme rağmen araya binbeşyüz krem girdiği için bu kremi bir türlü bitiremedim, nasip yıl sonunaymış. Oldukça hafif yapılı ve güzel emilen bir losyon, çok da güzel kokuyor. Sadece en dibinde kalanları bir türlü kullanamadım, pompa yetişmiyor, manuel olarak da alamadım içinden. 

2. Yves Rocher Arındırıcı Şampuan: Bir yağlı saç mağduru olarak bu şampuandan çok memnun kaldım. Gerçekten saçın geç yağlanmasına yardımcı oluyor ancak gramajı biraz az. Şöyle aile boyu bir versiyonunu bulursam hemen alacağım tekrar.

3. Yves Rocher Peach EDT: Bu parfümün kokusunu çok seviyorum, tazecik bir şeftali kokusu. Ağır kokular kullanmak istemediğim günlerde bunu kullanıyorum, zaten daha önce de 2-3 kere bitirmiştim yamulmuyorsam kendisinden. Bu serinin vücut kremi de var.

4. Nivea Black&White Deodorant: Iz yapmayan deo sloganıyla sunulan bu deodorant ününü hakediyor. Ağırlıkla koyu renk giyen bir insan olarak bu ürünle hiç leke/giysi beyazlama sorunu yaşamadım. Zaten sıksık bitiriyorum bir tane.

5. Neutrogena Pink Grapefruit Temizleme Jeli: Bu ürün benim cildime iyi geldi, gayet iyi temizliyor. Uygun fiyatla alınabilecek güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Dibinde tek kullanımlık kalmıştı, onunla da fotoyu çektikten sonra yüzümü yıkadım ve bitirdim! Heyo!

6. Body Shop Wild Rose SPF 15 El Kremi: İşte bu ürün gerçekten denemeye değer. Bir el kremine bu kadar para verilmez önyargısını kesinlikle sildiren bir ürün. Sürdüğünüzde eli yağlı yağlı yapmıyor, silikon hissi bırakmıyor, mis gibi kokuyor! Bir el kreminden beklediğim tüm özellikler kendisinde mevcut. Acilen yenisini ve serisinde sunulan diğer ürünlerden birkaç tanesini almayı düşünüyorum.

İşte MC'nin yıl biterken bitirdiği ürünler bunlar! 

 Herkese şimdiden iyi seneler! 
 Güzel kalın!

6 yorum:

Gamze dedi ki...

Sevgili MC, blogunu severek takip ediyorum.Yorumların benim için çok değerli.Alışverişlerime, günlük hayatıma yön vermeye başladı :) Moda konusunda da böyle bi blog hazırlarsan şukela olurdu. Ne dersin ;)

Unknown dedi ki...

1 numara süpere benziyo !!
ben de mi alsam..

Adsız dedi ki...

sampuanlar türkiyede cok büyük boyutda satiliyor, almanyada syoss var sadece 500 ml olan, yoksa hepsi sanki 250-300 ml imi gecmiyor ; ) Eeeeee nede olsa avrupadakilerin aileleri kücük oluyor ; )

Begüm dedi ki...

Neredeyse tüm ürünlerimiz aynıymış :) Sana bu kadar kanımın ısınmasına şaşırmamak lazım.... Gelecek bitenleri merakla bekliyor olacağım!

Sevgiler,
Begüm
http://www.pinkbubu.com

Leia dedi ki...

Sonunda geldi taze bittiler #20 :)

dlr dedi ki...

body shop wild rose u roaccutane kullananlar için kesinlikle önermiyorum,sadece anlık rahatlatma sağlıyor ayrıca yakıyor ha yok diyosanız ki hem o kadar para veririm hemde üç günde bitmesine razı olurum alın tepe tepe kullanın :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.