Elimdeki water decals stoğu bitince viva la nails'den biraz daha almaya karar verdim. Geçenlerde geldiler. Bu minnak şeyleri çok seviyorum, hem uygulaması çok pratik hem de şık oluyorlar.
İlk deneyeceklerim şu örümcekli olanlar, sanırım yılbaşı manikürümü onlarla yapacağım! Altına tuhaf renklerde bir oje sürmeyi düşünüyorum.




Yeni MAC, MAC ürünleri..
Benefit ürünleri ve dahası..
INGLOT makyaj fırçaları ve dahası..
L'Oreal Paris kozmetik ve makyaj ürünleri..
Max Factor makyaj malzemeleri..
Body Shop Cilt Bakımı ve Makyaj ürünleri..
Stila kozmetik, farlar, rujlar ve pudralar..
Chanel yeni koleksiyonları..
Makyaj Cantam is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License, based on a work at http://www.makyajcantam.org/.

3 yorum var!:
Gümrük ve kargo nasıl oldu acaba?
bu urunleri "nail art" olarak beyan etmisler, sorunsuz geldi. kargo zaten ucuz 3GBP filandı yaklasık.
Merhaba MC!
Seni 1 yıldır takip ediyorum, eski yazıların da dahil tüm yazılarını büyük bir hevesle okuyorum. Çok teşekkür ederim kendi adıma.
Ben Viva la nails için birşey soracaktım Konad almak istiyorum sizce gümrüğe takılır mı ? Hiç yurtdışı alişverişi yapmadım şimdiye kadar ilk olacak. Bu konadları çok sevdim tam istediğim gibi. Bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
Ela