7.12.2011

Clinique Happy Mutluluğun Hikayesi


CLINIQUE HAPPY Sürün ve mutlu olun. 

Mutluluğun hikayesi Yıl 1997, Clinique yine çarpıcı bir projeye imza attı ve mutluluğu şişeledi. Yeni, canlı, enerjik, çarpıcı ve benzersiz bir parfümü piyasaya sundu. 

Şimdi Clinique yeni yıla girerken herkesi mutluluğun kokusu ile tanıştırmak için benzersiz bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında sadece aralık ayına özel Happy, Happy Heart Bayan parfümleri ile Happy For Men erkek parfümünün 50 ml’lik özel boy ürünleri 137 TL yerine sadece 69 TL’den satışa sunuluyor. Siz de sevdiklerinizi mutluluğun kokusu ile şımartmak istiyorsanız bu benzersiz fırsatı kaçırmayın.

Clinique mutluluğu sosyal medyada da paylaşarak artırıyor. Yeni yıl öncesi aralık ayını mutluluk ayı ilan eden Clinique sosyal medyada benzersiz bir uygulamaya imza atıyor. Pek çok film yapımcısına “sence mutluluk nedir?” sorusunu soran Clinique, bu soruya cevap olarak yapımcıların çektiği binlerce videodan, mutluluğu en iyi anlatan 6 tanesini seçti. 

6 Aralık itibariyle Clinique Türkiye; facebook sayfasında tüm dünya ile aynı anda bu videoları yayımlamaya başlıyor. Bu videolardan en beğendiğini arkadaşlarıyla paylaşan her 100. kişi mutluluğun kokusu Happy’i hediye olarak kazanma şansını yakalarken. Beğendiği mutluluk videolarını en fazla sayıda kişi ile paylaşan ilk 25 kişi ise orijinal 50 ml Happy bayan ve erkek parfümünden oluşan özel bir set kazanma şansı yakalayacak. 

Siz de aralık’ta mutluluğunuzu artırmak istiyorsanız Clinique’i takip etmeye devam edin.

{basın bülteni}

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba mc, bugün clinique dark spot corrector aldım. almayı düşünenler için söylüyorum şu an tekin acarda set halinde 159'a satılıyor. bu ürünü kullanmıştın. merak ettiğim bikaç nokta var;
ürün günde iki kere kullanılacak akşamları yatmadan hemen önce mi sürmeliyim?
sabah sürdüğümde üzerine güneş koruma faktörlü even better nemlendirici yeterli mi yoksa sebamed 30 faktör daha mı iyi olur?
setin içerisinde all abaut eyes ve 7 days scrub peeling var. ancak benm bioderma peelingim daha bitmedi. bu ürünler kapağını açmadan ne kadar saklanabilir? kapağı açıldıktan sonraki 24 ay ibaresi sakladığım süreden düşülmeli midir?

ürünü kullanırken cildimde soyulmalar olacak mı?

merak ettiklerim bu kadar şimdilik. biraz çok ama kusura bakma:) yardımların için şimdiden teşekkürler.

irem dedi ki...

ben clinique'in herşeyini çok severim, happy'i de uzun zaman kullandım ama değiştirmiştim sonra, bu kadar indirimdeyken yeniden şans verilebilir ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.