26.12.2011

INGLOT ile Geçmiş Zaman Gözleri

INGLOT keşfettiğimden bu yana çok sevdiğim bir marka biliyorsunuz. Aşağıdaki basın fotoğrafları ve bilgisini görünce paylaşmadan duramazdım! INGLOT bu sezon geçmiş zamanlara ait bir göz makyajı temasıyla karşımıza çıkıyor!


Diğer markalardan farklı olarak INGLOT, sezona ait göz makyaj önerisini de bizimle paylaşmış. Modelin gözünde kullanılan kirpikler de INGLOT ürünleridir, ben de severek kullanıyorum takma kirpiklerini. 
INGLOT'un kendine has farlarında güzel bitişler bulabilir, dilerseniz kendi paletlerinizi de oluşturabilirsiniz.


Bu göz kalemi, AMC liner benim her gün kullandığım kalemim ve ben ona bayılıyorum! Oldukça dayanıklı ve yumuşak, bende en uzun süre dayanan kalem bu!


INGLOT far bazından size daha önceki yıllarda bahsetmiştim. Uygun fiyatlı ve işini yapan bir ürün olduğunu düşünüyorum.


INGLOT göz altı kapatıcıları da oldukça akışkan ve ince bir yapıya sahip, bu bitişte bir ürün arayanlara biçilmiş kaftan!



INGLOT'un bu rimelinin methini çok duydum ancak daha denemedim. 


Bu ürünlere ek olarak INGLOT'un uygun fiyatlı fırçalarını, rujlarını ve ojelerini mutlaka deneyin derim!



60’lı yılların moda esintilerini makyaj trendlerinde de yoğun olarak hissettiğimiz bu sezonda, göz makyajı her zamankinden daha popüler. Kalın çekilmiş bir eyeliner’ı destekleyen far ve maskaraların yardımıyla daha dramatik bir görüntü ve vurgulu gözler ile çok daha çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. 


Göz makyajınızın da bakışlarınız kadar kusursuz ve kalıcı olması için; Inglot göz makyajı bazı ve göz altı kapatıcı ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Göz kapaklarında doğal bir ton sağlaması ve göz kapağında farın birikmesiyle oluşan çizgiyi engellemesinin yanı sıra farın rengini daha net ortaya çıkaran Inglot göz makyajı bazı size dayanıklı ve kusursuz bir göz makyajı elde etmenizi sağlıyor. Inglot göz altı kapatıcısı ise yüzdeki lekeleri ve göz altı morluklarını kapatırken, içerdiği b3 & e vitaminleri, organik silikonlar sayesinde göz çevresinin kurumasını ve kırışmasını engelliyor.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

takma kirpik kullanmayı ben de seviyorum ama siyah tonlarda boyle bir makyajla cok bogdugunu dusunuyorum
modele yakısmıs gibi fotonun tümünü goremesemde

çekilişime beklerim
http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/

luna dedi ki...

İnglot'u MAC'tan daha çok seviyorum desem çok mu abes olur! Kalite olarak ikisi de aynı ayarda olmasına rağmen MAC'in farlarını çok pahalı buluyorum. MAC'ten alınacak 4 fara karşı, İnglottan set yaptırıyorsunuz. Kalıcılık ve renk skalası olarak da MAC'ten aşağı değil. Yani fiyat-kalite-performans olarak İnglot'u çok beğeniyorum.

ebr1983 dedi ki...

keşke aldığımız ürünlerin boyutlarıda bu kadar böyük olsa diye düşündüm al kullan ömürlük olurdu ama nasıl kullanırdık onu düşününce biraz güldüm Aşkım bir el atsan makyaj yapacağımda:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.