26.12.2011

Pazartesi Kedileri .. #13

Günaydın ve keyifli haftalar! MC'nin geleneksel hale gelen Pazartesi Kedisi Kedileri'ne hazır mıyız? :)

İlk Pazartesi kedimiz yumuş yumuş uyumakta, pek de kalkmaya niyeti yok gibi, zaten bu soğukta neden kalksın ki?

ptesi1

İkinci Pazartesi kedimiz, annesine gelen bir paketteki koku mektuplarını okumakta. Tek göz korsan kızımın gözü böyle biliyorsunuz. 

Kutu da  ne mi var? Pek güzel şeyler, yakında göreceksiniz ;)

ptesi2

Siz Pazartesi'yi nasıl karşıladınız? Mutlu haftalar!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir evde bir kedinin olmasından daha güzel olabilecek tek şey iki kedinin olmasıdır :)) benimde iki tane kedim var ama ikisi de annemin evinde kaldı ben evlenince çok çalıştığım için ancak yaralı hasta kedileri alıp sahiplendiriyorum

çok özeniyorum ühühü

Glow Twist dedi ki...

Mc cim sen ne güzel bir insansın, hayvanseverler benim gözümde birer melektir,ki sen onca işin gücün koşuşturmanın arasında bu minişlere annelik yapıyorsun,görüşürüz

Adsız dedi ki...

Size bloğunuzdan, makyaj yeteneğinizden, sıcaklığınızdan öte bu kediciklere evinizi açtığınız için öyle gıpta ediyorum ki...daha önce size hiç yorum bırakmamıştım ekranda açtığım ilk blog olmasına rağmen ama bu bir gözü olmayan miniği görünce tebriklerimi yazılı olarak sunmak için kendimi tutamadım. Hayvanları çok seviyorum çok...Sizin gibi insanların olması da beni insanları sevmeye daha çok itiyor.Size onlar adına çok teşekkür ediyorum. Hem blog dünyası hem de hayvanlar alemi için iyi ki varsınız diyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.