28.12.2011

Yves Rocher 2012 Dilek Ağacı


Bitkisel kozmetiğin lideri Yves Rocher’nin 2012 “Dilek Ağacı” kampanyası başladı! 

Facebook üzerinden kampanyamıza katılarak arkadaşlarınıza yeni yıl dileklerinizi gönderebilir ve Yves Rocher’den (her 50.kişiye) içeriğinde Organik Sabır Otu, Akasya Reçinesi ve Badem Özü bulunan Yves Rocher Ekstra Uzun Kıvırıcı Maskara kazanma şansı yakalayabilirsiniz…

1 yorum:

Ecz.imis dedi ki...

Ben de tam sana bu konuda mesaj atma yolları arıyordum. Madem konu geldi, yorum olarak isteyeyim. :) Seni bir süredir takip ediyorum ve blogun çok hoşuma gidiyor, özellikle de şampuanımdan cilt bakımıma tüm ürünlerimi değiştirme krizinde olduğum şu dönemde ilaç gibi geldin. :) Senden isteğim yves rocher, body shop ve bioderma ürünlerini birbirleriyle kıyaslayabilir misin? Nemlendirici, tonik ve özellikle maske. Ve bir de peeling tabii ki ama o karşılaşmada dr.murad ıda ekleyebilir misin? Yine senin yazılarından üye olduğum lilakutunun son gönderisinde o da vardı. ;) Uzun bir mesaj oldu ama umarım böyle bir karşılaştırma yaparsın. Çünkü ürün yorumlarını tek tek okuduğumda hepsini alasım geliyor. :) Ama içlerinden hangisini seçmek gerek, en azından denemeye hangisiyle başlamak gerek, bilgilendirirsen sevinirim. ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.