1.06.2011

Clinique Solar Smart SPF30 UVA/UVB Güneş Koruyucu Krem

clinique

Malum havalar ısınmaya başladı, herkes iyiden iyiye bir güneş koruyucu arayışına geçti. Özellikle güneşin etkisini arttırdığı şu günlerde, güneş koruyucu kullanmayı unutmayın! Yaşlanma belirtileri, lekeler, vb tarzı şeylere en çok güneşin sebep olduğunu unutmayın! Eğer bütün gününüzü açık havada geçiriyorsanız güneş koruyucunun yanı sıra mutlaka şapka, gözlük tarzı şeylerle güneşten kendinizi korumayı unutmayın!


Bilgilendirici girişten sonra :) bugün yine bir Clinique güneş ürünü ile karşınızdayım! Beni uzun süredir okuyanlar bilir, benim değişmeyen güneş kremim Clinique Super City Block Oil Free SPF40’dır. Gerçekten çok, çok ama çok memnun kaldığım bir üründür City Block. Geçen yıl bu zamanlarda Yine Clinique Solar Smart SPF35 stick’i kullanmış ve memnun kalmıştım. Geçen yaz sonunda BABE marka bir güneş kremi almış ancak yaz sonunda yüzümde bıraktığı etkilerden dolayı memnun kalmamıştım, anladım ki benim güneş markam Clinique!


Bugün size bahsedeceğim Clinique Solar Smart SPF30 UVA/UVB Güneş Koruyucu Krem de yine bir Clinique ürünü ve Solar Smart ailesinden. City Block’u çok sevdiğimi belirttiğimde Clinique yetkilisi bana “Solar Smart’ları daha çok seveceksin!” demişti, bakalım gerçekten öyle mi? :)


Clinique Solar Smart SPF30 UVA/UVB Güneş Koruyucu Krem,


- Alerjik olarak test edilmiş ve parfümsüz.


- Oil-free


- Terlemeye ve suya dayanıklı.


Ürünü daha birkaç gündür kullanıyorum. Ilk izlenimlerim:


- Yapısı ince ve kolay emiliyor,


- beyaz bir tabaka olarak kalmıyor,


- diğer markalara kıyasla yağlı his bırakmıyor.


Clinique Solar Smart SPF30 UVA/UVB Güneş Koruyucu Krem’den şimdilik çok memnunum, ilerleyen günlerde tekrar bazı yorumlarda bulunacağım.


TR satış fiyatı Avrupa ile denk olacak şekilde ayarlanmış, 49TL.


 


(*) Ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org


 

4 yorum:

tuguna dedi ki...

ben de bunun spf50 olanini kullaniyorum bir senedir, memndundum gerci ama son gunlerde bi agir gelmeye basladi. sanirim spf30 biraz daha hafif yapi olarak.

boncuk elif dedi ki...

MÇ ben pembe peluşun tavsiyesiyle avon güneş kremi kullanıyorum,indirimsiz fiyatı da cliniqueye yakın,kampanya fiyatı ile daha uygun(20 tl)alıyorum.avon hakkında ne dersin acaba.tşkrlr

Makyaj Cantam dedi ki...

50sini denemedim canım ama 30 hafif, normal krem gibi.

Makyaj Cantam dedi ki...

pembepelusa bu konuda guveniyorum, o tavsiye ediyorsa iyidir bence.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.