1.06.2011

RoC Hydra +24Hour Comfort Light Günlük Nemlendirici



RoC’un bu nemlendirici kremini yaklaşık iki hafta kullandım. +24Hour Comfort serisi, gün boyu nemlendirme vaat ediyor, yani tam bir sür-çık-kurtul ürünü. Bu ürünün iki versiyonu varmış, NORMAL ve LIGHT olanı. Benim deneyip de size anlatacağım versiyonu LIGHT olanı.  Zaten LIGHT versiyon karmaya dönük ciltlere öneriliyormuş.



Yapısı hafif ve nemlendirmesi gerçekten uzun süreli, yani sürdükten kısa bir süre sonra etkisi geçmiyor, hala yüzünüzde hissedebiliyorsunuz.

Yüzümde sivilce veya patlamalar yapmadı, ancak ürün gamı itibariyle yağlı ciltlere yönelik bir ürün değil. En fazla karma ciltliler kullanmalı bence, ama en ideal müşterisi kuru/normal ciltler olacaktır. Ben ancak kışın cildimin ekstra neme ihtiyaç duyduğu dönemlerde bunu kullanacağımı düşünüyorum.

Sürdüğü kremin nemlendirme etkisini daha uzun süreli hissetmek isteyenler için çok doğru bir ürün olacaktır.

Hafif ama güzel bir parfüm kokusu var ve insanı rahatsız etmiyor.

RoC Hydra +24Hour Comfort Light Gunluk Nemlendirici 40 ML’lik tüp ambalajda satılıyor.

 

(*) Ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org


 

3 yorum:

Merve dedi ki...

Daha önce bu markanın Multi Action Makeup Remover isimli temizleme sütünü tanıtmıştınız. o ürün göz makyajını çıkarmak için de kullanılabilir mi?

bilinmesin dedi ki...

Malesef ben aldım ama içinde paraben var.

Makyaj Cantam dedi ki...

paraben maalesef heryerde, o kadar zorlasti ki parabensiz urun bulmak, gecengun aldigim mineral makyaj malzemelerinde bile vardi.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.