22.06.2011

TONI&GUY Şampuan ve Isı Koruyucu Sprey

Biliyorsunuz, geçen seneyi John Frieda Volume serisi ile geçirmiştim. Bu sene saç ürünlerinde biraz farklı markalar denedim, TONI & GUY VOLUME şampuan ve TONI & GUY HEAT DEFENCE benden nasiplerini aldılar. Bunları çok araştırmadan TRENDYOL satışlarından almıştım ama kullandıktan sonra iyi ki almışım dedim!


DSCF5484

Volume shampoo adı üzerinde, hacim verme temalı şampuanlardan, çok güzel yıkıyor ve hacim kazanmaya tek başına yeterli olmasa da epey yardımcı oluyor, yarısındayım ve şimdilik çok memnunum!

Iron It Heat Defence Spray'i ise saç düzleştirici yapmadan önce kullanıyorum, kullanmaya başladıktan sonra çok etkisini gördüm, saçınızın makinadan en az düzeyde zarar görmesini sağlıyor.

Bekle beni TONI & GUY, ben seni sevdim, yakında başka ürünler de alacağım bu gidişle.

Not: Bu markanın trendyol ve markafoni'de sıkça satışı oluyor, indirimli almak için takip edin derim.

4 yorum:

ışıl dedi ki...

John Frieda'nınkini ben de kullanıyorum, karşılaştırmak gerekirse hacim açısından hangisi daha iyi sence?

Flame dedi ki...

Aynen bende John Frieda'ya ara verip TONI & GUY'ı denedim. Ben kahve saçlar için olanını aldım şampuan + krem.. haftada 2 gün kullanın diyor ama benim aldıklarımda ona şaşırdım ben O_O

Denemedeyim şimdilik..

Pinar dedi ki...

Ben 2 yildir sac sprayini kullaniyorum sahane tek kelimeyle...saclarimi kendim yapiyorum genelde hic bozulmuyor yapis yapis olmuyor birde spray sıkılmıs bir goruntu olusmuyor.tavsiye ederim.firm hold hairspray.sevgiler

sihirlimavi dedi ki...

Irazcım merhaba,
İlgileneceğini düşündüm. Ya da belki bir tanıdığının ihtiyacı olabilir.
http://sihirlimavi.blogspot.com/2011/06/satilik-urban-decay-far-baz.html

Sevgiler...
worldsameworld@hotmail.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.