15.06.2011

Benefit the POREfessional

benefit porefessional 2

Siz de gözeneklerinizle kafayı kırdınız, ne yaparsanız yapın onlardan kurtulamadınız ve makyaj yaparken içlerine dolan pudradan dolayı isyanlarda mısınız? O zaman sizi şöyle kulübümüze alalım! : )

Burun bölgemde kendimi bildim bileli geniş gözeneklerim var. Öncelikle iyi bir cilt bakımı ile onları temiz tutup siyah nokta haline getirmemeye çalışıyorum. Tedavi amaçlı ise şimdiye kadar onlarca ürün kullanmışımdır kesin, çoğunu da blogda okumuşsunuzdur.


benefit porefessional 1

Bugün size bahsedeceğim Benefit the POREfessional, gözeneklerin görünümünü azaltan veya duruma göre silen bir makyaj ürünü. Makyaj öncesinde ve/veya sonrasında gözenek problemli alanlara pat pat yaparak sürüyorsunuz.

Şimdiye kadar kullandığım gözenek kapatıcıların içinde en ilginç ve en hafif yapıya sahip ürün sanırım BENEFIT POREfessional.


benefit porefessional 4

Ürün tüpten sıktığınızda minik baloncuklara benzer bir yapıda çıkıyor, dağıtmaya başladığınızda baloncuklar renksizleşip yok oluveriyorlar. Ilk denediğimde çok şaşırdım :)

Birçok gözenek kapatıcının aksine BENEFIT POREFESSIONAL oil-free ve çok hafif yapılı. Sürdüğünüzde yağlandırmıyor ve parlama yapmıyor. Ben çok beğendim, size de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.


benefit porefessional 3

Ürün 22ML tüp ambalajda. Türkiye’de SEPHORA mağazalarında satılıyor.

(*) Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org

15 yorum:

kesiklibiber dedi ki...

ben de şikayetçiyim gözeneklerden huff puff denesem mi ki?

Irmak dedi ki...

Benimde elmacık kemiklerimin aşağı kısmında yani burnuma paralel noktalarda kafam kadar gözeneklerim var. Denemek lazımmm..

www.irmakeup.blogspot.com

viva dedi ki...

Benefit in böyle bir ürününden hic haberim yoktu, memnunsun demek, sagol tanittigin icin : )

minik dedi ki...

Merhaba M.Ç
Benim yalnızca burun bölgemde siyah noktalar var,sıklıkla kese uyguladım ama bunun cildime iyi gelmediğini düşünüyorum.Keselemek 1-2 gün rahat ettiriyodu ama artık çok sık yapmıyorum.siyah noktaları yok etmek ve oluşmasını önlemek için önerebileceğin bir ürün var mı? Fiyat konusu da sorun değil,çok muzdarip olduğumdan bir miktar para ayırdım,şöyle etkili bir şey önerirsen ben ve gözeneklerim minnettar olacağız :)

Gizem dedi ki...

peki bumu yoksa mac ten bı urun kullanıyodun gözenekler için şimdi çıkaramadım ismini yoksa o mu?? Gözeneklere takmıs durumdayım cok heycanladım okuyunca yazını tesekkurler mc:)

tuguna dedi ki...

peki mc'cim clinique pore minimizer perfector'dan daha mi iyi dersin?

sdm dedi ki...

Ürün Sephora'ya geldiğinde orada çalışan bayan göstermişti ve bir miktar yüzüme uygulamıştı. Aynaya baktığımda şok olmuştum hatta "bu benim yüzüm mü?" bile dedim :D sonra da koşup aldım ilk fırsatta. Severek kullandığım, biraz da tuzlu fiyatı nedeniyle artık kullanmaya kıyamadığım güzel bir ürün. ;)

fanfan dedi ki...

Merhabalar,
öncelikle bu durumdan senelerdir muzdarip olup, en sonunda durumu minumuma indirmiş biri olarak sizinle paylaşmak istediğim bir iki nokta var; ilk olarak kozmetik bazlı bu gibi poreminimizer mentalitesine sahip ürünlerden uzak durmanız, içeriklerinin komedojen olması ve paraben içermesi en büyük eksileri,parfüm,alkali metaller ve benzerlerini dahil etmiyorum bile. size bu konuda önerebileceğim en iyi iki ürün; la roche effaclar krem- isterseniz duo'yu da kullanabilirsiniz. ikincisi ise, darphin overnight refining lotion. iki üründe paraben içermeyen, nonkomedojeniktirler. ben de çok fark yarattı açıkcası, daha aydınlık bir cilt ve daha sıklaşmış gözenekler elde ettim. elbette gözenekler asla yokolmayacak, ancak bu şekilde minumuma indirebiliriz. ayrıca, düzenli temizlik,spor ve düzgün beslenme de bunların yanında olmazsa olmazlar... ancak senelerdir her ürünü kullanmış biri olarak diyorum ki, kozmetik markaların cilt ürünlerine şüphe ile yaklaşın, içeriklerini sürekli kontrol edip, dermotologlardan hatta kimyager tanıdıklarınızdan da yorum isteyin.
Sitenizi severek takip ettiğimi de belirtmek isterim. :)
Sevgiler.

defev dedi ki...

Ben de aynı soruyu soracaktım:-) Clinique bir süre sonra parlama yapıyor ve yok oluyor bende.

deniz dedi ki...

fanfan umarım soruma cevap yazarsın. effaclar k dan mı bahsediyorsun. k ile duo arasındaki fark salisilik asit sanırım. bu da gözenek sıkılaştırmada gayet iyi bir özellik

ayşe dedi ki...

bu ürünü satan bi internet sitesi var mı acaba biliyo musun arkadaşlar

Makyaj Cantam dedi ki...

Selam kızlar, vakitsizlikten genel bir cevap vermem gerekirse, bu gözenekleri kapatan kozmetik bir ürün, tedaviye yönelik değil lütfen yanlış anlaşılmasın. TR'de sephora mağazalarında satılıyor, telefon ederseniz havale ile de getirtme imkanınız olabilir.

fanfan dedi ki...

deniz merhaba, benim kullandığım effaclar k, ben de sivilce problemi yok. ancak sivilce problemi olan tek tük de olsa duo'yu tercih edebilir. dediğin gibi içerisinde salisilik asit var ayrıca niacinamide de var. bu da sivilce gelişimini önlerken, olan sivilcenin de soyularak dökülmesini sağlıyor. k 'da da salisilik asit var bu arada, çünkü ciltte görünmeyen bir mikro soyulma bu bileşik sayesinde oluyor. yağlanmayı da eser miktara indirmekte. gözenek sorunumuza yardımcı olmasını dilerim.

EGe dedi ki...

Merhabalar, ben Benefit Cosmetics'in yarışmasında bu ürünü kazandım ama aynısından bende de var, almak isteyen olursa sephora fiyatından daha ucuza satabilirim, ya da başka benefit ürünüyle takas edebilirim!

kaleidoscope dedi ki...

fanfan, cok detaylı ve guzel bir aciklama yazmissin tesekkurler. sana danismak istedigim bazi konular olabilir, email adresini rica etsem mumkun olur mu?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.