6.06.2011

Hediyeleri Kazanan :)

Süpersonik yöntemlerle -kedi patisini ekrana doğrultup, mouse imi yakalamaya çalışırken dokunduğu yerdeki numarayı seçme- yaptığım hediye çekilişimi kazanan  SDM-Sedem oldu, kendisini tebrik ediyorum!

Sedem aşağıdaki yorumu bırakmış;
Merhaba, ben de severek kullandığım birkaç ürünü sıralamak istedim :)

1. The Body Shop’un Tea Tree serisindeki tonik şimdiye kadar kullandığım en iyi tonik. Alkolsüz olduğu belirtilen tonikler bile bazen cildimde en az alkollüler kadar sorun yaratıyordu. Bu sorunların en başında cildimin tonik uyguladıktan 5 dakika sonra aşırı yağlanması (ki olmaması lazım normalde :D )ve tahriş olması geliyordu. Fakat TBS tonikte kesinlikle bu sorunları yaşamadım. İçeriğinde mentol yok sanırım ama oldukça ferahlatıcı bir tonik ve gerçekten de görevini çok güzel yerine getiriyor. ;)

2. NARS’dan Exhibit A allık. Ambalajında çok ürkütücü görünebilir gözünüze hele bir de benim gibi çok açık tenliyseniz. :D Ama dünyanın en güzel allığı desem abartmış olmam inanın. Mavi alttonlu olmayan bir kırmızı olduğu için hafif bir uygulamayla çok harika bir doğal kızarmışlık havası veriyor, zaten NARS allıklar ağır uygulamayı kesinlikle affetmiyor :D . Hani bir çoğumuzun istediği o “frostbitten” rengi olur ya işte bu allık o allık! :D

3. Maybelline Define a Lash Lengthening rimel tekrar tekrar aldığım rimel. Maybelline’in çok büyük bir hayranı sayılmam fondöten ve pudralarının cildmde yarattığı sorunlardan sonra. Fakat rimelleri bence oldukça kaliteli. Benim kirpiklerim kendiliğinden zaten uzun ve benim sevdiğim dolgunlukta, fakat sarı oldukları için olduklarından daha cılız(?:D) görünüyorlar. Define a Lash Lengthening adından da anlaşılacağı gibi uzatma özelliğine sahip bir rimel olduğu için dolgunluk olarak yaptığı tek şey olanı belirginleştirmek, yani o konuda fazla bir katkısı yok ki benim istediğim de bu zaten. Fakat uzatma konusunda gerçekten çok başarılı. Kirpiklerim birden canlanıyor bu ürünü kullandığımda. Günlük kullanıma uygun, aynı zamanda birkaç kat uygulandığında dramatik bir görüntü de veriyor kirpikleri birbirine yapıştırmadan ;) .

4. Narciso Rodriguez EDP çok severek kullandığım bir parfüm. Fiyatı biraz yüksek, hele ki şu alışveriş yasağından sonra biraz el yakacak cinsten fakat parfümün kalitesi ve gerçekten kalıcı olması fiyatını biraz daha katlanılabilir kılıyor diyebilirim. Misk kokularını seven bayanlar mutlaka bir göz atsın derim. Koku tanımlamada pek başarılı sayılmam ama alt notalarında daha odunsu ve soft kokular var. Buna rağmen yine de çok kalıcı.

Sevgili sedem, bana email adresimden (info at makyajcantam.org) ulaşıp kargo için isim, adres ve telefon bilgini ulaştırabilir misin? :)




Kazanamayanlar lütfen üzülmesin, bu güzel önerileri paylaştığınız için tek tek size teşekkür ediyorum, Makyaj Çantam'da bu tarz kampanyalar devam edecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.