21.06.2011

Benefit Boi-ing Kapatıcı

benefit boiing 1
Bugün size Benefit’İn Boi-ing kapatıcısından bahsetmek istiyorum. İlginç isimleriyle akılda kalan bir başka Benefit ürününden yani :) Benefit Boiing kapatıcı, paraben içermiyor ve kremsi formda.

benefit boiing 2
Bilirsiniz, konu kapatıcı olunca genelde bu tarz kompakt ürünler, sürüm zorluğu ve sertliği açısından sınıfta kalır. Ne yalan söyleyeyim Benefit Boiing’e de bu sebeple biraz tedbirli yaklaştım.

Geçen akşam hızlı bir göz makyajı yapmak istediğimde elim Benefit Boiing’e gitti, şöyle bir parmak ucuyla göz altına dağıtayım bakalım nasılmış, dedim. Gerçekten beni şaşırttı diyebilirim, birkaç parmak darbesiyle yumuşacık bir ürün haline geliyor, kolayca göz çevremi kapattım ve beklediğim sertlikten eser yoktu.

benefit boiing 4
Hemen yüzümdeki iki uyuz sivilceye ve burun kenarlarıma da sürdüm. Kapatıcılığı orta seviyede ancak çizgilere hiç dolmayan ve hemen dağılan bir ürün.

Yapısı çok çok hafif, tam yaz günlerinde çantaya atmalık türden pratik bir kapatıcı. Bu hafta Makyaj Çantam’da kendisi var, gayet mutluyuz.

Şunlar da tekrar içindekiler:

benefit boiing 3
Türkiye’de SEPHORA mağazalarında satılıyor.


(*) Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org


Not: Benefit Türkiye artık facebook’ta, takip için buradan buyrun.

8 yorum:

casey23 dedi ki...

ben de sephora'dan benefit'in confessions of a concealercholic (umarım adını doğru yazdım :P) setini almıştım orda boing'in 01 ve 02 numaralısı var, ve cidden süüüppper bir kapatıcı ben çok memnunum şahsen her gün de kullanıyorum :)

yıldız dedi ki...

bende bu tür kapatıcıları rahat kullanamıyorum mac in almıştım kışın hepden donup kalıyodu halende duruyor çekmecemde ama artık benim şu gözaltlarımı kapatacak bir ürün çıkartsınlar denemediğim kalmadı gibi birşey :(

briss dedi ki...

Çizgilere dolma konusunda sana katılamayacağım MC.. Ben kendisini büyük bir heyecanla alıp sadece 3 defa şans verebildim. Çünkü göz altıma desen yapmışım gibi duruyordu..

Se dedi ki...

Boi ing kesinlikle çok güçlü bir kapatıcı. Yaz aylarında gözaltlarında çizgilenme gibi sorun teşkil ederse eğer kesinlikleee ama kesinlikle STAY DON'T STRAY kahramanıııımmmmmmmm... Hem kalıcı kapatıcı hem farlarımın kalıcılığını arttırıyor hem az bir miktarı bile yetiyor (yani ekonomik) hemdeee mor damarlarımı aydınlatarak kamufle ediyor görünmez hale getiriyor. E daha ne olsun :))

"soft powder" dedi ki...

bir önceki postunuza yorum bırakamıyorum

nevin çolaker dedi ki...

ben de kapatıcı olarak boing kullanmak isterim fiatı nekadardı

Adsız dedi ki...

fiyatı nedir peki bilgi verebılr mısnz

admin dedi ki...

Su an guncel fiyatinin 70tl civari olmasi lazim ama emin degilim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.