14.06.2011

Benefit Some Kind-a Gorgeous Kompakt Fondöten

Benefit Some Kind-a Gorgeous 1

Beni takip edenler, genelde likit fondötenleri tercih ettiğimi az çok biliyordur. Genelde krem formda ürünlere karşı bir önyargım olurdu, nedense uygulaması/kullanması zordur diye aklımda kalmışlar. Benefit Some Kind-a Gorgeous Kompakt Fondöten, bu ön yargımı silen bir ürün oldu.

Benefit Some Kind-a Gorgeous, kompakt-krem formda bir fondöten. Hani bu ürünler genelde ağır yapılı olur sanırız ya, işte bu ürün TAM TERSİ. İnanılmaz hafif yapılı, yumuşacık, sürer sürmez dağılıyor ve şu yaz günlerinde uygulanması ve kullanılması o kadar pratikmiş ki anlatamam, bu kadar zaman almadığıma kızdım kendime!


Benefit Some Kind-a Gorgeous 2

Benim kullandığım renk MEDIUM, acelem varsa elimle, yoksa sünger veya düz uçlu (duo-fibre) fırçalarla uyguluyorum. Ama sadece parmakla bile çok güzel sürülüyor. Eğer sıcakta gezeceksem üzerine transparan bir pudra uyguluyorum ama sıcağa çıkmayacaksam öylece bırakıyorum.

Kalıcılığı çok çok iyi, kapatıcılığı orta düzeyde, bu yüzden günlük kullanıma ÇOK ÇOK UYGUN. Ben fondötenleri az-orta kapatıcılıkta seviyorum zaten, yani maske gibi olduklarında beni rahatsız ediyorlar. Bu ürünün yapısı öyle ince ki renkli nemlendirici sürülmüş rahatlığında hissettiriyor bu yüzden ÇOK SEVDİM.


Benefit Some Kind-a Gorgeous 3

KİMLER ALMALI?

Aradığınız az-orta kapatıcılıkta, kolay uygulanan, çantada taşıması dert olmayan, yağlandırmayan, paraben içermeyen, günlük ve doğal bir krem fondötense bu ürüne mutlaka bir şans verin, pişman olmayacaksınız. Yoğun kapatıcılık isteyen, tek fondötenle maske etkisi elde etmek isteyenlere pek uygun değil.


Benefit Some Kind-a Gorgeous 5

Not: Paket plak şeklinde, çok şirin. Ürün de 9.5 gram. Türkiye’de Sephora mağazalarından satın alabilirsiniz.


Benefit Some Kind-a Gorgeous 4


(*) Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org

8 yorum:

viva dedi ki...

Seneler önce bu fondotönü kullanmistim,cok dogal duruyordu hatirladigim kadari. Pahali diye birdaha almamistim. Sekli bile cok hos´du ama : )

Irmak dedi ki...

Paketi çok hoş, kendisi gibi. Beni al diye bağırıyor resmen :)))

aslı dedi ki...

Anlatımınz çok güzle ama bulunduğum şehirde sephora olmaması tam bir hayal kırıklığı.Yinede bu fondötene zihnimde küçük bir köşe ayıracağım.Belki birgün benim olur :))
Www.webcapkini.com

aslı dedi ki...

Bu arada blog temanızı değiştirmişsiniz ben diğerine çok alışmıştım bu oldukça sade geldi :))

merve dedi ki...

fiyatı nedir acaba sephoralarda?

Ruhan dedi ki...

kutusu için bile alınır yahu bu :)

Tugce dedi ki...

Merhaba, yagli ciltler icin uygun mu bu fondoten acaba

Tugce dedi ki...

Merhaba, yagli ciltler icin uygun mu acaba?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.