7.06.2011

Irmak'ın FlorMar Neon Ojesi

Sevgili Irmak bizimle mor ojelerini paylaşmış ve çok hoş fotoğraflar çekmiş, harikasın Irmak, yine bekleriz ;)


Resim 057

Bugün morlandım :) Renkli ama sade olmak istedim, gözüm hemen buna kaydı oje dolabımda :) Bayıldım. Bugünde morlara büründüm :) Tavsiye ederim... Aynı zamanda fotoğrafçılıkla ilgilendiğimden fotoğraflar biraz değişik :) Ama rengini yansıtmaya çalıştım elimden geldiği kadar.


Resim 056

Irmak'cım çok teşekkür ederiz paylaşımın için :)

6 yorum:

ayşe şenol dedi ki...

taşırmadan sürseymişsin keşke biraz:D

banu dedi ki...

tırnaklar çok kötü gözüküyor üstelik ojeler de çok ötü sürülmüş sabah sabah göz zevkim bozuldu birgün sana ben de resim göndereyim de eller el tırnak oje görsün

Dilara Ş dedi ki...

Çok tatlı bir rengi varmış. Almalıyım ^^

Makyaj Cantam dedi ki...

böyle hataları hepimiz yapabiliyoruz, aslında bir blogcu olarak söyleyebilirim ki fotoğraflarda çok belli oluyor böyle şeyler, normalde karşıdan pek gözükmeyebiliyor.

Irmak dedi ki...

Bu arada benim tırnak yapım değişik, çok küçükler :( Bu yüzden taşırmak çok çok kolay oluyor..

Irmak dedi ki...

Ayşe Şenol. ne yalan söyleyeyim haklısınız :D Oje sürme konusunda ciddi anlamda beceriksizim. Maalesef bunda ellerimin titremesinin etkiside var. Ama fotoğraflarda bu hatalar çok öne çıkıyor maalesef, MC'nin de dediği gibi. Ama dışarıdan bakınca o kadar belli olmuyor. Zaten bir kaç güne o taşan yerler düzeliyor. Oje kalıcıysa daha güzel bir görünüm çıkıyor ortaya.
Dilara Ş mutlaka tavsiye ederim. Numarası N009. Zaten Neon ojelere bakarken insanın gözü direk mora kayıyor :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.