3.06.2011

IRMAK’IN GLOSSLARI :)

Siz sadık okurlarımdan Irmak ile tanışmış mıydınız? Tanışmadıysanız Irmak sizler için iki güzel gloss yorumlamış, buyrunuz. Resimler ve emeğin için çok teşekkürler Irmak, yine bekleriz ;)



Max Factor Silk Gloss – 345


MAXFACTOR2

Bu gloss benim favori glossum. Çok hoş bir rengi var. Tadı ve kokusunu beğeniyorum. Arada açıp açıp koklayasım geliyor. Tek kötü yanı çok kalıcı değil. Sık sık tazelemek gerekiyor. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 25-40 civarlarında birşeydi. Çok çok pahalı değil ama çook ucuzda sayılmaz. Seviyorum bu glossu. Neyseki bitmesine daha var :)))


Max Factor

Flormar True Color Glossy Sphlas – 12


FLORMAR

Bu glossa bayılıyorum. Hem çok kalıcı, rengi güzel, uygun fiyatlı hem de hafif makyajlarının bana göre vazgeçilmezi. Bu glossuda çok seviyorum hoş bir rengi var. Bu tonlara bayılıyorum. Hem çok abartılı değil hem de pırıltıları var. Fiyatı 12 tl civarında.


Flormar True Color Glossy Sphlas 12

Flormar True Color Glossy Sphlas 12 - 2

2 yorum:

Layla dedi ki...

Eline saglık Irmak,ben de kullanmıştım bu gloslardan ve bu yurtdışı alışveriş yasağı sonrası yine kullanacağım anlaşılan...

Irmak dedi ki...

Yurtdışı alışveriş yasağı büyük bir darbe oldu gerçekten :( Mac Factor gloss kalıcı olsa, Flormar glossda daha az yapış yapış olsa tam süper olacak :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.