10.06.2011

RoC Soya Kahverengi Leke Karşıtı Nemlendiriciler

roc

RoC’tan son olarak denediğim iki üründen size bahsetmek istiyorum. RoC Soya Unify Anti Brown Spot serisinin gündüz ve gece kremlerini denedim.

Öncelikle, maalesef leke geçirip geçirmemeleri açısından yorum yapamayacağımı belirteyim çünkü yıllar süren kozmetik maceralarımdan sonra artık bunları test edebileceğim leke kalmadı yüzümde :) , çok şükür.

Bu yüzden ben bu ürünleri gündüz ve gece nemlendiricisi olarak denedim:

- RoC Hydra serisine kıyasla yağlı ciltlere daha uygun Soya Unify serisi çünkü yapı olarak çok daha hafif ve ince.

- Kremlerin sürümü gerçekten çok güzel, hani bazı kremler vardır daha sürerken farklı birşey olduklarını anlarsınız, cildinize güzel bir his verir, işte RoC’un bu serisi de aynı hisleri bırakıyor.

- Gündüz nemlendiricisini ilk sürdüğümde matlık sağlıyor ancak bu sıcaklarda fazla uzun süreli olmuyor elbette. Gerçi içerisinde SPF15 bulunan bir ürün için bu durum normal sayılır.

- Gündüz ve gece serisi olarak aynı ürünleri, lekelere karşı koruma amaçlı da olarak kullanmak isterseniz bunlar aradığınız ürünler olabilir.

Şu sıralar bu seri hoşuma gitti ve devam ediyorum, günlük hayatta çok ağır güneş kremleri kullanmak istemediğim için SPF15 günlük kremi bana ideal geldi. Gece kremi de çok hafif olduğu için tercih ediyorum. Bir süre daha deneyeceğim bu ürünleri.

İlerleyen günlerde fikirlerimde bir değişiklik olursa yine yazarım.

(*) Ürünler deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel görüşlerimdir ve objektiftir, iletişim için info @ makyajcantam.org

10 yorum:

idil dedi ki...

Bende bundan almıştım ama sanırım amblajı degişmiş.. ben kıvamını ve kokusunu sevmemiştim, sabun gibi kokuyordu hala aynımıdır ki..
Bide lekeler konusunda deneyen sonuc alan biri yazsa ne iyi olur:)
http://darkhighfashion.blogspot.com/

Işık dedi ki...

MC'cim,
lekelere etkili bulduğun, senin lekelerini geçiren ürürnler nelerdi? Paylaşırsan sevinirim.

Birsen dedi ki...

Bunlardan annemle beraber kullanmıştık.Lekeler çok fazla yüzümüzde öyle bir mucize beklemedik biraz hafifletse yeter dedik ama çok etkisini görmedik açıkçası.

Ebr1983 dedi ki...

sordum ama cvp gelmedi o yüzden tekrar soruyorum Mc'cim allık kısmımda hafif kahverengi leke var bioderma white almak için gittigimde white'ın h2o dan farksız olduğunu söylediler ikilemde kaldım önce clınıque kullanıp sonra whitelamı devam edeyim senin gibi yoksa tüm seti alayımmı? birazcık leke için o kadar çok ürün kullanmak sıkıyor beni sevmiyorum sürekli onu sür bunu sür öfff ne yapmalıyım?Lütfen çözüm bul bana:)))

Ebr1983 dedi ki...

Lekeler için şimdi bide bu çıktı ah MC ah iyice karıştı kafam ama ben bunu almam neden çünkü sende leke kalmamış(darısı bana) etkisini göremezsin Mc etkisini görüp al demezse ALMIYORUZ

esra dedi ki...

özellikle sivilce lekeleri için önerebılıcegınız bişi varmı?en kısa zamanda sonuç veren bir ürün.mesela bu ürün iyi gelir mi sivilce sonrası kalan lekeler için?

viva dedi ki...

bepanthen sivilce lekelerini gideriyor diyorlar, bu ürün hakkinda simdiye kadari hic birsey duymamistim hmm

TatLıGacı dedi ki...

aynı soruyu bende soracaktım isabet olmuş.ben la roche posay ın Mela D ürününden memnun kaldım.Acaba MÇ sen ne tavsiye edersin?

Aylin dedi ki...

Selam MC. Hala kullanıyor musun bu ürünü ve hala memnun musun? ben de hafif bir nemlendirici arıyorum, ya bunu almayı düşünüyorum ya da La Roche Posay Effaclar, hangisini önerirsin???

Adsız dedi ki...

ben kullaniyorum biraz solmaya basladi bir ay oldu duzenli kullanacagim bakalim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.