9.06.2011

Nivea Deodorant Çeşitleri

nivea_deo

Nivea deodorantları çok sevdiğimi daha önce söylemiş miydim? Söylemediysem buyrun, karşınızda hasta ruhlu MC!

Ufak pembe boy olanı Hamburg'da NIVEA'dan alışveriş yapınca hediye verdiler, deneyince bayıldım ve TR'ye döndüğümde diğer çeşitlerinden aldım. Hepsi çok hafif kokuyor, kalıcı ve tişörtlerde leke, iz vs yapmıyor.

Ufak yeşil olan da gemideki odamda eşantiyondu, onu da çok beğendim aynısından bulup almalıyım. Fotoğraflarda gördükleriniz dışında bir de çantamda cam şişe versiyonu var. Bir insan için biraz fazla mı deodorant kullanıyorum ne? Yook canııım...

Sizin favori deodorantınız hangisi peki?

19 yorum:

soly dedi ki...

niveadan cildim hassas olduğu için soğumamı sağlayan rexona oldu bamboo özlüsünü ve leke bırakmayan çeşidini severek kullanıyorum,cildimde tahrişte yapmadı hiç.Eskiden ter kokumdan çok şikayetçi olurum,neredeyse 1 senedir bu sorunum ortadan kalktı diyebilirim:)

tubiss dedi ki...

favori deodorantım Nivea Double Effect White Senses ve Nivea Pure&Natural Lotus Scent ikisinin de kokusuna bayılıyorumm :)

fashionmakeupfreak dedi ki...

Rexona benim tercim de. Kısmen yeni çıkan teen serisini bayıla bayıla kullanıyorum. Çanta için de ideal. Kuzenim ve kardeşim Nivea hastası. Hayatta başka birşey kullanmazlar.

viva dedi ki...

Benimki Dove Invisible : )

Linda dedi ki...

nivea acıkcası beni pek kesmiyor terlemeyi engelleme konusunda. rexona yı tek gecerim. teens serisinin kokusu cok guzel bi de bamboo yu cok seviyorum.

Irmak dedi ki...

Benim favorim de Rexona Women Sexy (roll-on) :)
Onun dışında Dove'un limonlusu var pudralı. Annem çok seviyor ama ben o kadar büyük hayranı değilim :)Ama güzel kokuyor ne yalan söyleyeyim.

noa dedi ki...

tabiki nivea klasik vazgeçilmezim krem kokusu ve temizlik hissi bir arada ;)

gamze dedi ki...

yıllardır vazgeçemediğim nivea invisible serisi ile yüzümü güldürdü benimkisi milde pflege

bitte dedi ki...

bende niveanın yeni çıkan invisible for black white ve pearl beauty'i kullanıyorum ikisinden de memnunum ama yeni çıkan sanki ter kokusunu pek önlemiyor

ceren dedi ki...

Dove'un her çeşidini ayıla bayıla kullanıyorum. Sabah sürüp çıktıktan sonra akşama kadar ter kokusundan eser yok, hatta ertesi gün sürmeyi unutsam dahi rahat rahat o günü de çıkarıyor =)

BuSe dedi ki...

bende uzun süredir nivea kullanıyordum fakat beren saat'in reklamının gazına gelerek rexona cotton antiperspirant kullanmaya başladım ve 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum her açıdan iyi tek kusuru beyaz kıyafetin üstüne kazara denk gelirse hafif sarı bir iz yapıyor onuda önce sıkıp sonra kıyafeti giyerek engelledim zaten tavsiye ederim,bende terlemeyi minimuma indirdi gerçekten o kuruluk testi muhabbetleri %90 doğrudur

deniz dedi ki...

rexona yı tek geçiyorum sıfır ter ve mis koku :)

cfusun dedi ki...

rexona passıon roll-on:) lady speed stıck yeşil jel roll-on ter kokusu filan yok 24saat temiz:)

nihan dedi ki...

bende dün bu serinin pembesinden aldım. koklayamadan aldım, neyse ki güzelmiş kokusu :) kullanıp etkisini göremedim henüz. terlemeyi önleyen bir ürün istiyordum, rexona'yla nivea arasında kalmıştım. bu yorumları dün görseydim rexona'yı tercih edebilirdim.

Blue dedi ki...

merhaba..
bende son zamanlarda niveadan pek memnun kalmadım..Şu yeni seri pure and natural lotus scent kokulu olandan..

1,5 ay önce doğum yaptım, hastaneye giderken roll-on ve deodorant ondan almıştım..Doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim ama, lohusalıktaki aşırı terleme dönemiyle baş edemedi..Bir süre ısrar ettim ama o sıkıntılı dönem evdeki rexona ile şıp diye kesildi açıkçası...hemde crem şeklinde stick olanlardan..en kısa sürede roll on da alacağım rexona yeni bir tane...yazın stick ler iz bırakabiliyor kıyafette...

Ruhan dedi ki...

bende niveanın bütün çeşitlerini kullandım sayılır ama fresh olanın spreyi roll on ve cam şişesi favorim birde fa kullanıyorum o da çok güzel :)

gamze dedi ki...

Her ne kadar alerji yapsa da kokusuna bayıldıgım nşvea Pearl:)

ayşe dedi ki...

Kokusuna bayıldığım Nivea Double Effect (:

Adsız dedi ki...

nivea cok agır kokuyor.hafif kokulu en iyisi.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.