13.02.2012

Bioderma Sensibio H2O Yenilendi!

Taa Kasım 2010'da size bahsettiğim, o günden bugüne kullanmaktan asla vazgeçmediğim, ben bahsettikten sonra daha da bir fenomen haline gelen Bioderma Sensibio H2O'yu hatırlayanlar el kaldırsın! :)

Ben o zamandan beri makyajımı çıkartmak için ana ürün olarak hep Bioderma Sensibio H2O'yu kullanıyorum. Fiyat/performans/içerik olarak da daha iyisini görmedim henüz!

Bioderma Sensibio H2O şimdi bir de yenilenmiş. Yeni ambalajda damlatmak yerine, daha steril ve uygun miktarda ürün alabilmek için bir pompa eklenmiş.


Kullanması da çok pratik, pamukla bastırarak istediğiniz kadar ürün alabiliyorsunuz. Yeni ambalaj benim çok daha hoşuma gitti, kullanımı kolaylaştı ürünün.

Bioderma Sensibio H2O hayranlarına duyrulur bu yeni haber ;)


11 yorum:

kitana dedi ki...

Beklenen mantıklı hareket! Pompalı şişeye boşaltma kabusu sona erdi ne güzel.

ilknuryh dedi ki...

MC Sayende bağımlısı olduğum bir ürün pompa çok iyi olmuş stoklarım bitsin hemen alayım:)Teşekkürler paylaşım için.Sevgiler

Unknown dedi ki...

a-ha!! çok mantıklı bi hareket olmuş. çok sevindim :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel düşünmüşler bence.

Süm dedi ki...

aaiyyy çok tatlı olmuşşş benim h2o'm bitiyodu zaten artık bundan alırımm:))

birdilimportakal.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Sadece paylasmak istedim dogru yer degil biliyorum ama :) normalde her cilt urunumu eczanelerden alan ben makyaj temizleyicimi migrostan almak zorunda kalinca acnecinamide makyaj temizleme sutu alayim bari en azindan dermakozmetik dedim. Hatta altinda onerilen fiyat 52 tl olmasina ragmeb 25 tl ye satiliodu ne hikmetse. Neyse sonuc olarak ben bunu kullandim ve tam uc gun oldu saniyorum burnumda siyah nokta kalmadi ki coooktur sabahlari vicik vicik bi burunla uyanirim normalde kalkinca tonik gibi bunla sildim falan.. Ya bi baktim nette bunu bilen duyan yok oyle isime yaramis biseyi ben de paylasayim dedim hep bloglar mi bana guzellik yapcak bi de ben yapayim gibisinden. Benden demesi artik highly recomended! Bi dost diyelim :))

Blackzen dedi ki...

Kuru ciltlere uygun bir ürün müdür?Ayrıca sadece makyaj temizleme için değil günlük rütin cilt temizliği içinde uygun mudur?

Blackzen dedi ki...

Cevabınızı dört gözle bekliyorum keza kuru ciltlere ve günlük temizliğe uygunsa kampanyadan yararlanıp almak isterim :)

Blackzen dedi ki...

Makyaj çantam,sorum yayınlanıyor ama cevap konusunda sessiz kalınıyor.Bilginiz yoksa bile bunu belirten bir geri dönüş almak isterdim sadık bir okuyucunuz olarak.

admin dedi ki...

Blackzen, haklisiniz ama maalesef tek isim blogger'lik degil ve bazen sorulara yetisemiyorum. Siteminizi gorunce bu cevabi telefondan yazmaya basladim, kasti olarak bekletmedim yani maalesef her an bilgisayar erisimim mumkun olmuyor. Yine de uzgunum.

Sorunuza gelince, bu urun goz ve yuz makyaji cikarmaya yoneliktir. Gunluk temizlik icin ayrica cilt tipinize uygun bir yimama urunu edinmenizi tavsiye ederim. Bu urun hassas ciltler icindir, size de uyacagini tahmin ediyorum ancak en dogru sonuc icin elbette bir uzmana danismaniz daha dogru olur. Sevgiler.

Blackzen dedi ki...

Cevap için teşekkür ediyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.