8.02.2012

MAC Telefonla Alisveris


MAC sonunda isteklerimize cevap verdi {yaşasınnn!} ve telefon ile kredi kartıyla Türkiye’nin her yerinden sipariş kabul etmeye başladı! Bu yeniliğe özellikle M.A.C Mağazası’nın olmadığı şehirlerdeki M.A.C fanlarının çok sevineceğini düşünüyorum! 

Tüm Türkiye’den 0216 217 17 90 no’lu telefonu arıyorsunuz. Otomatik yanıt sistemi sizi ilgili mağazaya iletiyor. Alışverişinizi telefonda size hizmet veren M.A.C Make Up Artist aracılığı ile yapabiliyorsunuz. 

Ödemeleriniz kredi kartı ile kabul ediliyor. (Çeşitli bankaların taksit anlaşmaları da geçerli oluyor.) Kargo ile 5 gün içerisinde adresinize teslim ediliyor. Teslim alma sürecinizde mutlaka ürünlerinizi edip, MAC ürünlerinizin tadını çıkarıyorsunuz. 

 Nasıl haber ama, ben çok sevindim! :)

7 yorum:

bakimblog dedi ki...

çok güzel oldu bu. ama kargo konusu nasıl olacakmış? belli bir alışverişin üzerinde bedava mı yoksa her türlü kargo ücretini biz mi ödeyeceğiz. onu da yazsalarmıs keske :)

admin dedi ki...

selam gamze, bu konuda net bir bilgim yok ama daha önceki alışverişlerimde kargo ücretini ben ödemiştim. en doğru bilgiyi telefonla işlem sırasında sorarak öğrenebilirsin. keyifli alışverişler!

Ecz.imis dedi ki...

Süpermiş bu haber. 8) Tabii benim gibi daha önce hiç mac kullanmamış birinin önce bir mağazaya uğrayıp ürünler hakkında bilgi alıp, deneyip denetip favori ürün tiplerini belirlemesi gerekiyor zannımca. :) Önümüzdeki haftalarda bir Ank planım var, mac de plan dahilinde tabii ki. ;)
Ama bir şey sormam gerekiyor, Nars vs diğer markaların indirim haberlerine rastlıyoruz nette ara ara. Ama ben mac in indirim haberine hiç rastlamadım bu zamana kadar. Mac hiç indirim yapmıyor mu? Sene boyu hep sabit fiyat mı?

Ecz.imis dedi ki...

Süper bir haber gerçekten. 8) Ama sanırım benim gibi bu zamana kadar hiç mac kullanmamış birinin önce bir mağazaya uğrayıp ürünleri gözüyle görüp dokusunu hissetmesi daha makul. :) Önümüzdeki haftalarda bir Ank planım var, mac de plan dahilinde tabii ki. :) Ama şunu öğrensem fena olmaz. Mac hiç indirim yapıyor mu? :)) Yani nette NARS vs diğer markaların indirim haberlerine rastlıyorum ama mac indirimine hiç rastlamadım sanki. Mac sene boyu sabit fiyat mı?

Unknown dedi ki...

bu çok güzel bi haber canım sonuçta biz mac şehirind yaşamıyoruz maalesef bu yüzden nettee satılmayınca bakmakla yetiniyorduk ama şimdi durum farklı canım çok sevindim saol bu araa güvenilir dimi cnm

nilüfer75 dedi ki...

çok güzel bir haber ,sevindim.:))

cicibebe dedi ki...

ay ben biraz önce sipariş verdim bu haberi okuyunca ama inşallah kartımın başına bir iş gelmez :S

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.