Sadık MAC tüketicilerinin bildiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.. MAC Viva Glam rujlarının gelirinin tamamı, MAC AIDS fonuna bağışlanıyor.
Yani kendinize güzelleşmek için alacağınız bir rujla, bu fona destek olabiliyorsunuz.
Üstüne üstlük, MAC'in Viva Glam rujlarının renkleri de öyle güzel oluyor ki, aldıktan sonra keyifle süreceğinize eminim.
Kendi ruj koleksiyonumdaki en favori renklerimden birisi, MAC Viva Glam Cyndi..
Dün bu ruju severek taşıdım.. Cyndi 2010 Viva Glam serisindendi, ben hâlâ kullanıyorum kendisini severek.
MAC mağazalarında Viva Glam serisinden ruj satın aldığınızda, tüm mağaza durup sizi alkışlayabiliyor, şaşırmayın, adettendir ,)
MAC Viva Glam serisinin 2012 bahar koleksiyonu da son derece alınası. Bakınız şurada swatch'ları var..
Gayet edinesim var bu seriden de.. Tam bir ruj bağımlısı olduğumu, beğendiğim renkleri kullanmaya bile kıyamadığım zamanlar geldiğini, günde 23786278 kez ruj tazelediğimi geçelim tabi :)
fiyatı ne kadar
YanıtlayınSil42tl.
YanıtlayınSilne zaman gelcek ki yeni ruj
YanıtlayınSilzamanında taksim mac ten 3 cyndi 1 gaga olmak üzere 4 adet birden almıştım ama alkışlamayı bırak, gelirinin nereye gittiğini belirtmemişlerdi bile. şu an senden öğrendim ben.
YanıtlayınSilcyndiye dönersem, gerçekten çok güzel, sende oldukça açık durmuş, bende kırmızı görünüyor. o kadar beğenmiştim ki 3 tane birden almıştım biter bulamam diye.
cyndinin herkesin seveceği bir kırmızı tonu olduğunu düşünüyorum..