4.11.2010

Bioderma Sensibio H2O

bioderma sensibio h2o
Bugün size en hassas gözlere ve ciltlere önerilen, muhtemelen hassas gözler/ciltlerden muzdarip okurların ilgisini çekebilecek bir üründen bahsetmek istiyorum. Tanıştırayım, Bioderma Sensibio H2O. Bir süredir kullandığım makyaj temizleyici ürünleri yenilemek istiyordum ve farklı bir ürün arayışındaydım.

 Bioderma Sensibio H2O

Ürünün vaat ettikleri:

Bioderma araştırmacıları ilk yağ ve sabun içermeyen temizleme sistemini geliştirdiler. Cilt için saf ve doğal aktif içeriklerle formüle edilen misel su. Bu prensip, cildin doğal biyolojik dengesine saygı gösterirken, derinlemesine ve sağlıklı bir temizlik sağlar, mükemmel toleransı garanti eder.

 Bioderma Sensibio H2O

Açıkçası benim gelmiş geçmiş favori göz makyajı temizleyicim Lancome Bi Facil idi ancak alkol içermesinden dolayı ona alternatif birşeyler arıyordum son dönemlerde. Artık cildim için daha doğru ve daha az kimyasal içeren ürünler seçmeye dikkat etmek istiyorum çünkü. Bioderma Sensibio H2O’yu daha ilk denememde favorilerim arasına gireceğini anladım.

Bunun birkaç sebebi var:

- Bioderma Sensibio H2O alkolsüz, kokusuz ve paraben’siz.
- Waterproof göz makyajı dahil olmak üzere makyajı çok kolay çıkarıyor.
- Sonrasında yağlılık hissi bırakmıyor, adı üstünde sanki suyla yıkanmış gibi basit bir rahatlık sağlıyor.

Bütün bu sebeplerden dolayı artık Bioderma Sensibio H2O kullanacağım, Lancome Bi facil’e geri dönmeyi düşünmüyorum çünkü bu ürün gerçekten ihtiyacım olan etkiyi sağladı bende.

 Bioderma Sensibio H2O

Kullanımı aynı benzer ürünler gibi. Kuru pamuğa sürüyor ve makyajınızı temizliyorsunuz. Sonrasında durulama gerektirmiyor ancak kuru bir yüz havlusu ile cildin kurulanması önerilmiş. Ben kullan-at havlularla nemli kalan kısımları pat-pat şeklinde kompres yaparak nazikçe kuruladım.

Bioderma Sensibio H2O, Parfümsüz, alkol ve phenoxyethanol içermiyor. Şunlar da içerisindekilerin tam listesi:

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.



Şuradan ürünle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Bu arada Bioderma sadece yetkili eczaneler tarafından satılıyor.

Bioderma kullananlardan yorumlarını bekliyorum, kızlar deneyip memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız? Ben cilt bakım ürünlerini de denemeyi düşünüyorum çünkü.


(*) Bu ürün Bioderma Türkiye tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, yazıda anlattıklarım ürünle ilgili yaşadığım kendi deneyimlerimdir.

30 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

MC cim, bu benim de cilt doktorumun önerdiği ürün. rosacea da bile kullanılabiliyor, bana da çok iyi geldi. Ben günlük nemlendiricisinden de memnunum, (sensibio AR - anti redness) cilt tipine uygun olanı alabilirsin bence.

Kalem-i Fâni dedi ki...

selam,

ben de doktor tavsiyesi ile kullanıyorum.hem göz mkyajı çıkarıyorum hem de tonik yerine kullanıyorum ben.sabah uyanınca yüzümü yıkadıktan sonra bir tur sensiboyla siliyorum cildimi,ardından nemlendiriciyi sürüyorum ve fark ettim ki bu sayede nemlendirici daha çabuk emiliyor,yüzüm daha yumuşak oluyor...

sevgiler

miray

Adsız dedi ki...

merhaba ,
ben 32 yaşındayım bıoderma almak istiyordum ben de ama gittiğim eczanedeki bayan bana bıoderma 17-18 yaş için dedi genç seriymiş bu tarz bişey duyan varmı? birde bana dermalogıca daily exfolıant temizleyici(araştırdım her kullanan süper olduğunu yazmış) ve oht peptıde 3(kimi çok memnun kimi hiç memnun değil)
önerdi herikisi de çokçok pahalı ürünler yardımcı olabilen olursa çok sevinirim yada fikri olan :)

Zeynep dedi ki...

merhaba,
bu ürünü laçin'in sayfasında görüp, kullanmaya başladım. Bir tane 100 ml'lik bitti şimdi 500 ml'lik ile devam ediyorum, ben memnunum.

Adsız dedi ki...

ben de güzel diye çok duydum 100 ml'lik alıp deneyeceğim bir gün.

Unknown dedi ki...

bende bunu kullandım geçen kış ve çok memnun kaldım elimdeki temizleyicileri bitireyim alacağım yine bencede çok güzel bir temizleyici ayrıca make up artist lisa eldridge de bunu tavsiye ediyordu videosunda en iyi makyaj temizleyici olarak

Adsız dedi ki...

Bana da cilt doktorunun tavsiyesi Bioderma oldu. 6 aydır yağlı ciltler için olan yeşil Sebium serisini kullanıyorum. Yüz yıkama jeli, nemlendiricisi ve Sebium H2O'dan çok memnunum. Ayrıca bu yaz AKN Mat SPF 30/UVA 13 güneş koruyucusunu kullandım. Ondan da çok memnun kaldım. İyi bir anti-aging bir gece kremi bulursam günlük rutinime onu da eklerim ama Bioderma'dan vazgeçeceğimi hiç sanmıyorum ^.^

caramel dedi ki...

Merhaba,

Ben bunu bulunca stokluyorum :) Daha yarım saat önce de 3 tane 500 ml'lik aldım internetten :)Burada eczanelerde sadece ufak boyu kalmıs da.

Ben bunu 3 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Başka bir temizleyici kullanmaya gerek yok buna alışınca.
Yalnız durulama gerektirmez demesine ragmen siz gene de mutlaka yüz temizleyici jelinizle gene yıkayın yüzünüzü. Ben bi posta makyajımı bununla siliyorum ardından da yüz temizleyici ile yıkıyorum. Eğer yıkamaz ve suratınızı toniklerseniz makyajınızın bi kısmını hala pamukta görürsünüz ve de sonucta bunun suratında kalmasını istemezsiniz degil mi?
Gözümü yakmıyor, cildimi kızartmıyor çok memnunum, herkese tavsiye ederim.
Benim cildim yağlı ve bi de bunun yağlı ciltler için olan yeşil kapaklısı var. Ama onu önermem ona hiç gerek yok bu kırmızı olan ondan daha üstün bi ürün. Misal yeşil olan(yağlı ciltler için olan) benim gözümü yaktı. Bunu tercih ederseniz daha iyi olur.

admin dedi ki...

Lacin'cim, almayı düşünüyorum ben de cilt bakım ürünlerini, özellikle hediye seti gibi ufak boylarından bulursam. Bu temizleyiciden ben de çok memnun kaldım, sana da tekrar geçmiş olsun canım.

dipnot, tonik yerine kullanmayı denemedim, aklımda olsun çok teşekkürler öneri için.

banu, bioderma'da farklı seriler var, eczacı yanlış yönlendirmiş olabilir. bioderma.com.tr adresinden cilt tipine uygun ürünleri görüntüleyebilirsin.

Zeynep, teşekkürler yorum için, ben de bitince alacağım büyük boy.

sistersinister, imkanın olursa mutlaka dene, güzel bir ürün.

ilknur, baya meşhur bir ürünmüş ben de biraz araştırınca farkettim.

Nyuu, sanırım doktorların sık reçete ettiği bir marka, memnun kalmana sevindim, önerilerini de aklımda tutuyorum.

admin dedi ki...

caramel, tamam yıkama konusunu da aklımda tuttum. yeşil kapaklıyı gördüm ben de ama bu kırmızısı çok daha iyi bence de.

Adsız dedi ki...

Kızlar merhaba,

Ben yağlı bir cilde sahip olduğum yeşil kapaklı olan Sébium serisini kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçekten cildimin yağ dengesini düzenliyor ve cildim daha az yağlanıyor. Özellikle yağlı cildi olanlara bu ürünü tavsiye ederim. Kırmızı kapaklı olan Sensibio ise benim bildiğim tüm hassas cilt tiplerine uygun ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün, eczacım bu şekilde bilgi vermişti. Sonuç olarak herkesin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürünler mevcut Bioderma'da, ben kesinlikle başka markaları kullanmayı düşünmüyorum.

kibele dedi ki...

Ben de bioderma'nın leke açıcı - beyazlatıcı serisindeki tüm ürünleri kullnıyorum. Gece kremi, gündüz kremi ve senin anlattığın bu h2o nun leke açıcı özelliği olanı. Gerçekten hepsinden çok memnunum.

Adsız dedi ki...

Merhaba kızlar ben de bir yıldır Sensibio H2o ve Sensibio AR kremini kullanıyorum.Daha da uzun bir süredir Photoderm AR 50+koruma faktörlü renkli nemlendiricisini kullanıyorum.Cildim oldukça hassas,sıcaklık değişimlerinden cabuk etkilenir ve hafif kaşıntılı küçük kabarcıklarım oluşur.Sensibio H2o'yu makyaj temizlemeye ek olarak yüzüm her hassaslaştıgında kullanırım,kremleri ise gün içinde cildimin hassaslaşmasını önlüyor.Bu ürünlerden çok memnunum,zaten broşürünü dermatoloji polikliniğinde görmüştüm,cildinize uygun olanı sitesinden kesin bulabilirsiniz...

Adsız dedi ki...

Selamlar Kızlar,

Ben de doktor tavsiyesiyle başladım. Çok hassas ve akneye meyilli bir cildim var :( Nemlendirici ve temizleyici kullaniyorum, yaklaşık 8 ay oldu, memnunum.

Ece dedi ki...

bugün bioderma cicilerim geldi dermatologa gittim o önerdi bana hatta çek verdi 10 tl indirim yaptılar. bakalım ben ilaçla beraber kullanıyorum biodermayı (akne tedavisi) cildim çok yağlı olmamasına rağmen kurutmadı cildimi o yüzden sevdim. germedi de. kızlar dediğim gibi dermatologlar size 10 tl indirim kuponu veriyo almadan önce dermatologa gidin ;)

ışıl dedi ki...

Bu ürünü önce Ayşenur Yazıcı'nın sitesinde görmüştüm,kendisi çok övmüştü,ardından Laçin'in sayfasında görünce almaya karar verdim.İlk olarak 250 ml lik aldım ama devamı geldi çünkü çok memnun kaldım,içinde birçok kimyasal barındıran makyaj temizleyicilere oranla oldukça doğal,cildime çok iyi geldi,hergün kullanıyorum,ardından yüz yıkama jeliyle yıkıyorum,makyaj çıkmamışsa tekrar bununla siliyorum ve ardından nemlendirici uyguluyorum.Sanki nemlendirici daha iyi etki etmeye başladı,ve cildim bu ürünü kullandığımdan beri daha berrak,ışıl ışıl ve sağlıklı,kendimi bu markaya teslim ettim :) özellikle bu ürünle içim çok rahat,şiddetle tavsiye ederim.

F4 dedi ki...

bnm annem de de roza hastalığı var aşırı hassas cildi kılcal damarları çok belirgin ve 3 yıldır sensibio ar kullanıyo kızarıklıklardan kurtulmak için. geçmiyor ama hafifliyor görüntüsü. çok güvenilir iyi bi cilt doktoruna gidiyo bundan vazgeçmiyo. ben de göz makyajım için 1 yıldır bi facil kullanıyodum ama çok yağlı bırakıyo ve göz altımdaki yağ bezelerini çoğalttı:/ doktor ilgisi yok dedi ama bariz bi değişim var. sayende bunu deniycem:) çok faydalı bi yazı oldu, teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

bu üründen kaç şişe almışımdır bilmiyorum. su gibi hafif ve benim gibi gözlerinden muzdarip biri için bile en ufak sorun yaşatmayan mükemmel bir ürün.

Özgüş dedi ki...

Kızlar benim cildim çok alerjik DDF hassas ciltler için yıkama jelini kullanıyorum ama gözlerimdeki rimeli çıkarmak için hem yumuşak hem de kirpiklerime zarar vermeden iyi temizleyecek bir ürün arıyorum..Kullanan arkadaşlar acaba göz temizleyiciliği nasıl..başarılı buluyor musunuz...

admin dedi ki...

adsız, ben de çok memnun kaldım ve bu ilk kullanışımdı.

kibele, hmm onlar da aklımda dursun :)

ece, aa indirim haberi için çok teşekkür ederim.

ışıl, evet onun sitesinde bu ürün tavsiye ediliyormuş.

f4, rica ederim. Ben şu an bunu kullanıyorum waterproof göz makyajımı bile çıkardı.

adsız, evet çok güzel gerçekten.

Ozg ben şu an Biodermanın bu ürününü kullanıyorum, waterproof göz makyajımı bile çok rahat çıkarıyor. MAC Prolongwear fondöteni de çıkardı.

Unknown dedi ki...

canım cerrahoğu eczanesinden 500 ml almıştım 500 ml hediyisiye yollamışardı ben tam 4 şişi aldım.2. bitimek üzereyim.Alırken mutaka o siteye bak

www.pofudugum.com

siyahtopuk dedi ki...

merhabaa

bende artık bu ürünü kullanmaya başladım ama sildikten sonra arkasından birde tonikle temizlemek gerekir mi ? ona göre biodermanın birde toniğini alacağım ?

teşekkürler

admin dedi ki...

@siyahtopuk canım bu zaten tonik gibi de kullanılıyor, bence kullanmasan da olur eğer için rahat etmezse düz su ile silersin son kat olarak, ben silmiyorm üzerine birşeyle ayrıca.

Adsız dedi ki...

iyi ürün

Adsız dedi ki...

Şuradan aldım bence çok güzel bir ürün bu;
http://www.dermocilt.com/Bioderma-Sensibio-H2O-500-ml-ALANA-2Sensibio-H2O-500-ml-HEDIYE,PR-168.html

Adsız dedi ki...

merhabalar doktora gittim bugun cildim hassas ve cabuk kizaran bi cilt doktor bana sensibio ar creme anti rougers kullanmami nemlendirici olarak yuzumun kizarikligina iyi gelecegini soyledi herzaman degil ama arada kizaran bi cildim var derim ince oldugu icin kilocal damarlar biraz belli ama patlaklik yok damarlarda nasil bi nemlendirici bu deneyen var mi cevapppppppppppppppppp

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende kullandım ama rimeli iyi çıkartmıyoo ..kalıntı bırakıyo yani başka ürünle üstünden geçiyorum:(

admin dedi ki...

Selam, pamuktaki urunu gozun kapaliyken biraz bekletip oyle surmeni oneririm. kisa bir sure bekleyince rimel cozuluyor. sevgiler.

Adsız dedi ki...

merhaba bende h2o alamk istiyorum eczanemizde.com güvenilir midir bu konuda bilginiz var mı teşekkürler şimdiden

Unknown dedi ki...

bende bunu kullanıyorum canım uzun zamandır ve gercekten çok çok harıka bi ürün yüzme gerginlik hissi dahi vermıyor favorim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.